in

TomTom Start, nieuw instapmodel

Een eenvoudig te bedienen instapmodel, daar komt ToTom mee met de introductie van de Start.
De TomTom Start standard edition is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit. Alleen de TomTom Start met Europese kaart is ook verkrijgbaar in de witte kleur. De TomTom Start met een regionale kaart is in de detailhandel verkrijgbaar voor  129  euro en de versie met een Europese kaart voor 149 euro. Verwisselbare covers (StartSkins) zijn verkrijgbaar via www.tomtom.com/startskins én in de detailhandel voor slechts €14.95 per kleur.

TomTom Start maakt slim gebruik van de rijervaringen van miljoenen TomTom-gebruikers over de hele wereld. Het apparaat maakt gebruik van meer dan 800 miljard snelheidsmetingen op de kaart om de snelste route te plannen (IQ Routes™) en duizenden gratis kaartcorrecties die dagelijks door TomTom-gebruikers worden doorgegeven (Map Share™).
De TomTom Start, verkrijgbaar in zes stijlvolle kleuren *, is het perfecte reisgezelschap. Het apparaat is licht van gewicht, heeft een compact 3.5” scherm en wordt geleverd met een geïntegreerde bevestiging. Hiermee past het navigatieapparaat met de geïntegreerde bevestiging in een broekzak, kleine tas of het handschoenenvak in de auto.
Het vereenvoudigde menu van de TomTom Start biedt gebruikers eenvoudig toegang tot de database van flitslocaties en duizenden nuttige plaatsen die al op het apparaat zijn geïnstalleerd.
Gebruikers die hun apparaat een nog persoonlijker tintje willen geven, kunnen met behulp van de TomTom HOME desktop software een ruim aanbod aan content downloaden, zoals opstartschermen en een hele reeks speciale stemmen.

PSPgo voor lekker mobiel gamen

Samenwerking Denda Games en iWin