in

Samsung eerste TV-fabrikant die Apple TV app en AirPlay 2 lanceert op TV’s

Apple TV app en AirPlay 2 beschikbaar op alle 2019 Samsung Smart TV’s en geselecteerde modellen uit 2018 – Samsung rolt vanaf vandaag een software-update uit voor alle 2019 Samsung Smart TV’s en geselecteerde TV-modellen uit 2018.

De update bevat de gloednieuwe Apple TV app en ondersteuning voor AirPlay 2. Gebruikers van Samsung Smart TV’s kunnen hierdoor genieten van de content op Apple TV en van films en series via iTunes op hun grote scherm.

“Nu wij als eerste TV-fabrikant de Apple TV app op onze Smart TV’s aanbieden, is ons aanbod series en films groter dan ooit.”

“Onze Smart TV’s zijn al vele jaren de graadmeter voor de industrie. Met ons uitgebreide contentaanbod laten wij mensen genieten van hun favoriete series en films”, zegt Tonnie van Schijndel, Senior Marketing Manager TV & Audio bij Samsung Benelux. “Nu wij als eerste TV-fabrikant de Apple TV app op onze Smart TV’s aanbieden, is ons aanbod series en films groter dan ooit.”

Met de volledige integratie van Apple TV in Samsungs Smart TV-platform wordt het eenvoudig om alle films en series in de iTunes-bibliotheek te raadplegen. Gebruikers hebben de keuze uit meer dan 100.000 films en series om te kopen of huren, waaronder ruim 500 titels in 4K HDR beeldkwaliteit. Vanaf de herfst is het bovendien mogelijk een abonnement op Apple TV+ af te sluiten, de dienst met originele content van Apple. Tot slot spelen gebruikers met AirPlay 2 moeiteloos video’s af vanaf hun iPhone, iPad of Mac op de Samsung Smart TV.

Voor meer informatie op Samsungs Smart TV’s, ga je naar https://www.samsung.com/nl/tvs.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

comments

KARWEI biedt als eerste in doe-het-zelfbranche integratie met Google Home en Google Assistent

HP introduceert ‘s werelds eerste dual-screen gaming laptop en een nieuwe lijn game-innovaties