in

Samsung en Packaly starten duurzame pick-up service voor reparaties mobiele telefoons

Samsung en Packaly slaan de handen ineen voor het ophalen en wegbrengen van toestellen die gerepareerd moeten worden. Het duurzame verzendbedrijf Packaly haalt binnen een uur je toestel gratis op en brengt deze direct voor reparatie naar een lokaal Samsung Service Center in de buurt.

Als je toestel gerepareerd is, wordt je mobiele telefoon dezelfde avond of uiterlijk de volgende dag gratis teruggebracht.

Dankzij deze samenwerking weet je zeker dat je kapotte smartphone binnen no-time bij het Service Center is. Packaly haalt op dit moment smartphones in Rotterdam op. Bij een geslaagde pilot wordt de service verder uitgebreid naar Amsterdam en Utrecht.

“De samenwerking met Packaly past perfect in onze servicestrategie waarin we het onze klanten zo makkelijk mogelijk willen maken en waar duurzaamheid van onze service-oplossingen hoog op de agenda staat. We hebben Samsung Service Centers in diverse steden, verdeeld over Nederland en België. Het doel is om alle huidige en toekomstige Centers te voorzien van deze nieuwe service.”, zegt Daan van der Mijden,Director Customer Service Samsung Electronics Benelux.

“We zijn enorm blij met de samenwerking met Samsung. Het laat zien dat Packaly inzetbaar is over meerdere kanalen. We geloven dat onze instant bezorg oplossing geschikt is voor retail en voor incidenten als kapotte toestellen. We rollen de service verder uit over hun service centra in meerdere steden. In sommige gevallen is een reparatie binnen enkele uren alweer terug bij de eigenaar, aldus Axel Dekker, CEO Packaly.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

LG Electronics lanceert eigen webshop in Nederland

De PlayStation®5 DualSense draadloze controller is beschikbaar in nieuwe kleuren