in

LG Electronics lanceert eigen webshop in Nederland

Biedt consumenten gratis levering, veilige betaling en exclusieve kortingen – LG kondigt vandaag een uitbreiding aan op haar bestaande website: de LG-webshop. Hiermee geeft LG consumenten de mogelijkheid om de producten van LG rechtstreeks via de eigen website aan te schaffen.

Met deze uitbreiding is LG online nog beter bereikbaar voor haar consumenten. Een belangrijke toevoeging gezien de groei van de detailhandel1 in onlineverkopen en het feit dat ook steeds vaker grote huishoudelijke apparaten online aangeschaft worden. LG is op deze manier nog meer bereikbaar voor consumenten. De webshop is vanaf donderdag 24 juni beschikbaar via www.lg.com/nl .

Voordelen LG webshop

Naast bereikbaarheid en gemak zijn er nog tal van andere voordelen die consumenten ervaren als ze producten bestellen via de LG-webshop. Zo biedt de webshop speciale kortingen en aanbiedingen, is het mogelijk om te betalen met iDeal, Creditcard of PayPal, en worden producten gratis thuis geleverd2 en oude producten worden weer meegenomen. Ook is er een aanvullende gratis service beschikbaar voor de producten die thuis geïnstalleerd moeten worden, zoals wasmachines, grotere televisies en koelkasten. Hierbij komt een LG-specialist bij de consument thuis om het product te installeren zodat klanten meteen kunnen genieten van hun aangeschafte producten.

Daarnaast is het mogelijk om de betaling te spreiden over drie maanden, in plaats van in één keer te betalen, zonder extra rente. Deze dienst is beschikbaar voor producten van €100 tot €5000. Voor alle producten geldt een retourrecht van 14 dagen.

Meer informatie over de levering en installatie van producten is te vinden in de FAQ.

1. Bron: CBS
2. Dit geldt voor leveringen op het vasteland, binnen Nederland. Voor levering op de Waddeneilanden worden extra kosten in rekening gebracht.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

LC3 Wall-Light Camera

Samsung en Packaly starten duurzame pick-up service voor reparaties mobiele telefoons