in ,

LC3 Wall-Light Camera

EZVIZ vult het gat in de markt met de lancering van de gloednieuwe LC3 Wall-Light Camera, die slimme verlichting en waakzame camera in één gadget integreert.

De LC3 leidt de verbonden huistechniek naar veelzijdige functies en hoogwaardige technologie, met een beeldschone 2K+ resolutie, ingebouwde eMMC-opslag en andere topfuncties.

EZVIZ, een toonaangevende innovator op het gebied van slimme huisbeveiliging, heeft zijn doelstelling om bij te dragen aan een veiligere en comfortabelere levensstijl voortgezet met de lancering van zijn eerste slimme beveiligingswandcamera voor buitenshuis, de LC3. Gebruikers zullen thuis kunnen genieten van aangepaste buitenverlichting terwijl ze weten dat ze beschermd worden door beveiligingstechnologieën van topklasse. Voor wie extra gemoedsrust zoekt door een alarmsysteem in huis aan te leggen, is de LC3 onmisbaar.

De LC3 integreert een in lichtsterkte regelbare schijnwerper en een krachtige 4MP bewakingscamera, en beschikt over afstandsbediening voor de verlichting en het camerabeheer. Hij beschikt ook over AI-gestuurde detectie van menselijke vormen, actieve defensie en tweerichtingscommunicatie om buitenruimtes zoals hoofdingangen, terrassen en diverse looppaden te bewaken.

De LC3, een wandlamp van uiterlijk, biedt een aangename, energiebesparende verlichting van maximaal 700 lumen. Gebruikers zullen de eenvoudige bediening op prijs stellen met behulp van de EZVIZ App, waar ze tijdschema’s kunnen instellen om hun aankomst thuis te verlichten, of de helderheid kunnen aanpassen om de sfeer aan te passen. Met zijn evenwichtige, compacte ontwerp is de LC3 ontworpen om in elke woonomgeving te passen, voor gemak en plezier. De wandlamp is ook een waakzame bewaker, die met een luide sirene werkt om een ongewenste bezoeker af te schrikken die door de ingebouwde AI chips gedetecteerd wordt.

De LC3 is een beveiligingscamera in hart en nieren, en zal waarschijnlijk betere prestaties leveren dan veel traditionele beveiligingsproducten die momenteel op de markt zijn. Met een 2K+ resolutie op het scherm, een groot diafragma van f2.3, een 157 graden pan & tilt kijkhoek en een nachtzicht tot 10 meter (ongeveer 33 voet), geeft de LC3 scherpe beelden weer, zelfs bij schemerig licht. Nog beter is dat de LC3 extra ondersteuning biedt voor bewaking laat in de nacht, dankzij zijn kleurnachtzichtfunctie.

Voorzien van een 32 GB eMMC, bevrijdt de LC3 de gebruiker van extra geld voor dure opslagkaarten. Het product wordt verder ondersteund door EZVIZ CloudPlay, dat onbeperkte, veilige cloud-opslagruimte biedt bij een abonnement op de dienst.

De omvang van de wereldwijde smart home markt zal naar verwachting met grote dynamiek groeien om tegen 2025 135,3 miljard dollar te bereiken, volgens een schatting van MarketsandMarkets, een toonaangevend strategiebedrijf. Men gelooft dat een uitgebreide smart home upgrade en een schaalbare toepassing van slimme systemen tot de kernvraag van de tech-savvy generaties behoren. De LC3 is de nieuwste poging van EZVIZ om traditionele, gewone huishoudelijke apparaten om te vormen tot intuïtieve, interactieve en intelligente apparaten, die ook bijdragen aan de toekomst van tech-empowered smart living met onderling verbonden producten en systemen.

“De LC3 maakt deel uit van onze voortdurende poging om alledaagse huishoudelijke apparatuur om te vormen tot een slimme beveiligingsgadget voor thuis,” aldus Ashkan Ghasemi, Benelux Sales Director. “Veel mensen zullen het zowel interessant als bevredigend vinden om te genieten van slimme verlichtingsbediening samen met een flexibele beveiligingscamera.”

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

Onveilige data-situaties door gebrek aan coördinatie

LG Electronics lanceert eigen webshop in Nederland