in

Samsung en Team Gullit openen pop-up store voor gameliefhebbers op Utrecht Centraal

De Samsung Galaxy Gaming Experience biedt gamers een bijzondere FIFA22-ervaring – Gamen op Utrecht Centraal? Deze week is het mogelijk. Samsung en Team Gullit lanceren de Samsung Galaxy Gaming Experience.

Reizigers en voorbijgangers kunnen professionele FIFA22-spelers uitdagen en hun eigen skills laten zien in de pop-up store op Utrecht Centraal. Team Gullit biedt met een verrassend weekprogramma een bijzondere ervaring voor de echte gameliefhebber.

De pop-up store op Utrecht Centraal is een activatie die voorkomt uit het partnerschap tussen Samsung en Team Gullit. De Samsung Galaxy Gaming Experience brengt de samenwerking letterlijk buiten de gebruikelijke gamingkanalen. Via verschillende gaming challenges en social activaties kunnen bezoekers het een week lang opnemen tegen de beste FIFA-spelers van Nederland. Wie daag jij uit in de FIFA corner of penalty zone? Gamers kunnen ook mooie prijzen winnen, waaronder het nieuwste vlaggenschipmodel van Samsung: de Galaxy S22.

Samsung is blij om de grote groep fanatieke gamers in Nederland een bijzondere ervaring aan te kunnen bieden, en dat met onze technologieën

“Samsung is blij om de grote groep fanatieke gamers in Nederland een bijzondere ervaring aan te kunnen bieden, en dat met onze technologieën”, zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager MX van Samsung Nederland. “De Samsung Galaxy Gaming Experience brengt technologie en entertainment samen op een plek waar ook veel reizigers samenkomen. We zijn enthousiast over de eerste activatie die we samen met Team Gullit opzetten en kijken uit naar toekomstige activaties op het gebied van gaming en e-sports.”

Sinds oktober 2021 is de samenwerking tussen Samsung en Team Gullit van kracht. Het partnerschap begon met de prominente plek op het fysieke én in-game shirt van Team Gullit. Samsung wil Nederlandse spelers graag helpen in hun FIFA-ontwikkeling en unieke ervaringen creëren voor de doelgroep. Eind maart vond de online voorronde plaats van de Team Gullit Community Cup. Een online FIFA22-toernooi waarbij honderden gamers het tegen elkaar opnamen. De beste acht spelers plaatsten zich voor de finale op zondag 10 april, die live gespeeld wordt in de Samsung Galaxy Gaming Experience.

Voor Team Gullit is dit de grootste offline activatie die wij tot op heden georganiseerd hebben”, zegt Corné Dubelaar, oprichter van Team Gullit

“Voor Team Gullit is dit de grootste offline activatie die wij tot op heden georganiseerd hebben”, zegt Corné Dubelaar, oprichter van Team Gullit. “Als FIFA-academie opereren wij veelal online. Samen met Samsung creëren wij nu een week lang een offline hub, waar mensen uit de community langs kunnen komen om het op te nemen tegen hun favoriete FIFA-spelers. Daarnaast vormt deze pop-up store voor ons de perfecte mogelijkheid om in contact te komen met mensen die nog niet bekend zijn met Team Gullit.”

De Samsung Galaxy Gaming Experience is live van 4 t/m 10 april op Utrecht CS. De pop-up store is elke dag geopend van 08:00 – 20:00 uur en te vinden naast perron 18-19.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

AVM lanceert nieuwe FRITZ!Box voor DSL

OnePlus 10 Pro 5G verkrijgbaar vanaf 5 april