in

Samsung introduceert twee gebruiksvriendelijke familiecamera’sSamsung heeft haar PL-serie van gebruiksvriendelijke compactcamera’s met de introductie van de Samsung PL70 en PL55 uitgebreid. Beide zijn 12,2 megapixelcamera’s met 5x optische zoom en een vernieuwend design. De PL70 is vanaf augustus in Nederland verkrijgbaar in de kleuren: zwart, zilver, rood en roze voor een verkoopadviesprijs van 229 euro. De PL55 is er vanaf augustus in zwart, zilver, rood en blauw voor een verkoopadviesprijs van 159 euro.

De PL70 filmt HD-video’s in 720p die via een apart verkrijgbare
HDMI-adapter op een HDTV zijn af te spelen. De camera maakt gebruik van
H. 264 compressie, een geavanceerde codec waarmee gebruikers langer
kunnen blijven doorfilmen. Met de PL55 maak je high-quality MJPEG
video’s met een resolutie van 640×480.


Met de 28 mm groothoeklens op de Samsung PL70 past elk adembenemend landschap in het kader. De Samsung PL55 heeft een standaard 35 mm lens. Beide compactcamera’s hebben een krachtige 5x optische zoom en beeldstabilisatie, waardoor trillingen en bewogen beeld worden voorkomen. Foto’s blijven haarscherp. De PL70 is uitgerust met Dual Image Stabilization, een combinatie van optische en digitale stabilisatietechnologie.

De PL55 heeft met Digital Image Stabilization deze digitale technologie. Gebruikers kunnen zonder PC direct op de camera hun foto’s van een digitaal kader voorzien. Alle fotoresultaten zijn direct goed te bekijken op het LCD-display. Het LCD display van de PL70 is 3 inch en de PL55 heeft een 2,7 inch LCD-scherm.

Panda Security komt met Panda Cloud Antivirus Beta2

Nieuwe LG LCD-tv LH5000 met TruMotion en 200Hz