in

Nieuwe LG LCD-tv LH5000 met TruMotion en 200Hz


LG Electronics (LG) biedt met de LH5000 LCD-tv met Full HD TruMotion 200Hz-technologie een ultieme kijkervaring. Deze nieuwste lcd-tv staat garant voor kristalheldere beelden met levensechte beweging – zelfs van de snelste beelden. Dit is mogelijk dankzij de geavanceerde backlight-technologie.
De LH5000 is vanaf nu verkrijgbaar met een diameter van 32- tot 47-inch vanaf een adviesprijs van 749 euro, incl. btw.
 

De Full HD TruMotion 200Hz-technologie geeft beelden natuurlijk en kraakhelder weer, zonder ook maar één hapering.
De LH5000 creëert een unieke beeldweergave doordat elke pixel van de Full HD 1080p-resolutie een levensechte helderheid en scherpte kent.
De LH5000 is geschikt voor de nieuwste bestandsformaten een heeft verschillende ingangen. Hiertoe behoren HD DivX-, USB 2.0- en vier HDMI 1.3-poorten die ervoor zorgen dat gebruikers verschillende HD- of Full HD-bronnen kunnen aansluiten.
Bij flitsende beelden hoort een even briljant geluid. LG heeft de lcd-tv voorzien van Invisible Speaker- en Clear Voice II-technologieën. Dit resulteert in een optimale geluidservaring. Audio-expert Mark Levinson tunede de onzichtbare speakers die de volledige voorkant van de tv als klankbord gebruiken. Dit om een diep en dramatisch geluid te creëren, zonder opvallende speakerrasters. Clear Voice II optimaliseert het stemgeluid, zodat dit duidelijker te horen is bij achtergrondgeluid. Deze nieuwe versie van Clear Voice heeft twaalf niveaus. Hiermee bepalen kijkers zelf heel nauwkeurig hoeveel nadruk ze op stemgeluid willen leggen.
 

Blu-ray home theater system van LG

Nieuwe Eminent full-hd netwerkmediaspeler