in

Slimline van Trust

Trust heeft de nieuwe lijn heel toepasselijk Slimline genoemd en tot deze lijn behoren een Wireless Slimline Media Deskset, een Slimline Mouse en een Wireless Slimline Mouse. Alle drie de producten zijn stijlvol en hebben een comfortabel en slank uiterlijk meegekregen.
De gehele Slimline collectie van Trust ligt vanaf eind deze maand in de schappen.

De muizen zijn optisch en geschikt voor links- en rechtshandige gebruikers. Ze hebben een speciale knop waarmee geschakeld kan worden naar een gevoeligheid van 500 en 1000 dpi en uiteraard zijn deze muizen weer plug en play. De wireless muis heeft een uiterst kleine USB ontvanger. Je kunt deze ontvanger, die een bereik heeft van 8 meter, aansluiten en vervolgens nooit meer verwijderen, maar opbergen kan ook: gewoon in de muis zelf.
 
De deskset heeft ook een compacte USB ontvanger met 8 meter bereik en bestaat uit een toetsenbord en een muis. Het toetsenbord heeft 10 extra mediatoetsen voor rechtstreeks toegang tot onder andere Internet Explorer, e-mail, Media Players, enzovoorts. Het compacte en slanke ontwerp, wat voor de naam Slimline gezorgd heeft, is ruimtebesparend, waardoor je bureau altijd een opgeruimde indruk maakt.
 
De muis die bij het toetsenbord in de verpakking zit, is eveneens draadloos en garandeert door de nieuwste energiebesparingtechnologie een extra lange levensduur voor batterijen. De gevoeligheid van deze muis is hoog, wat zorgt voor de nauwkeurigheid en een snelle reactie.
 

Blu-ray home theater system van LG

Nieuwe Eminent full-hd netwerkmediaspeler