in

Samsung lanceert de Galaxy S22 Bora Purple

EIke kleur heeft zijn eigen, unieke kenmerken en belevenis. Paars neemt binnen het hele kleurenspectrum een speciale plaats in.

De kleur is geliefd om zijn specifieke uitstraling. Het koele van blauw vloeit samen met het vurige van rood om zo een totaal nieuwe beleving te creëren. Warmte en optimisme voeren de boventonen. Paars is een vriendelijke en gastvrije kleur met een luxe en exclusieve uitstraling.

​Eigenlijk kun je stellen dat paars voor precies hetzelfde staat als Samsung Galaxy; het omarmen van individualiteit, het verleggen van grenzen en het innoveren vanuit een filosofie van openheid.

​Van licht en speels tot donker en stoer. Door de eeuwen heen hebben talloze tinten paars van zich doen spreken. Ook is de kleur al vaak gebruikt in Samsungs kleurenpalet. Denk aan de Orchid Gray Samsung Galaxy S8, de Lilac Purple Galaxy S9, de Violet S22-series en de Lavender Z Flip 3. Met de S22 Bora Purple verschijnt er een nieuw loot aan deze prachtige paarse Galaxy-boom. ​ ‘Bora’ is het Koreaanse woord voor paars. De Bora Purple is ontworpen vanuit de wens om vreugde op te roepen, creativiteit aan te wakkeren en individualiteit te vieren.

​“Met zijn combinatie van neutrale en pasteltinten straalt de Bora Purple een luxueus gevoel van kalmte uit”, zegtGerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile eXperiences bij Samsung Nederland. “In augustus introduceren we de kleur voor de Galaxy S22, waarna later in dit jaar ook andere modellen in deze prachtige kleur zullen verschijnen.”

​Samsungs Galaxy S22 in Bora Purple is vanaf 10 augustus1 beschikbaar voor een verkoopadviesprijs van €849,-. In Nederland verschijnt alleen de 125GB-versie.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

V5 staat voor veelzijdigheid en klasse: AOC’s nieuwste USB-C-monitorserie komt eraan

TCL onthult uitgebreide stand en wereldwijde persconferentie op IFA 2022