in

TCL onthult uitgebreide stand en wereldwijde persconferentie op IFA 2022

TCL toont de fascinerende Smart Connected Lifestyle, de Mini LED QLED TV-collectie, de nieuwste beeldschermtechnologie en het volledige productaanbod

TCL, een van de marktleiders in de wereldwijde tv-industrie en een toonaangevend merk op het gebied van consumentenelektronica, keert in september terug naar IFA 2022 in Berlijn. Dit is de eerste grote offline editie van de wereldwijde vakbeurs voor consumentenelektronica sinds 2019. TCL zal een verzameling van producten voor het eerst tentoonstellen, waaronder de nieuwste beeldschermtechnologie voor Large Screen Mini LED QLED TV’s met live demonstraties en introducties van het volledige categorie-aanbod.

  • TCL OD Zero Mini LED 8K TV X925 PRO
  • TCL Mini LED 4K TV C93 Series
  • TCL Mini LED 4K TV C83 Series
  • TCL Soundbar C935U
  • TCL Soundbar P733W

Daarnaast organiseert TCL op 1 september een wereldwijde persconferentie, gevolgd door de vijfdaagse beurs met een uitgebreide TCL-stand van meer dan 2.500 vierkante meter.

“We zijn verheugd om terug te zijn op IFA 2022 en trots om deel uit te maken van deze dynamische industrie. Met onze nieuwe slogan ‘Inspire Greatness’ zal TCL mensen blijven inspireren om met onze producten en diensten de mooiste momenten in hun leven te beleven,” aldus Shaoyong Zhang, CEO van TCL Electronics.

We zijn verheugd om terug te zijn op IFA 2022 en trots om deel uit te maken van deze dynamische industrie

Op de TCL IFA-stand kunnen bezoekers de esthetiek, superieure prestaties en functionaliteit van de nieuwste beeldschermen, soundbars en smart wearables ervaren, samen met een volledig assortiment aan smart home-apparaten en een assortiment aan nieuwe tv-prototypes. Bezoekers kunnen de technologie achter de innovaties verkennen uit eerste hand en TCL zal ook deep-learning AI introduceren wat het volgende niveau van beeldkwaliteit mogelijk maakt.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Samsung lanceert de Galaxy S22 Bora Purple

ASUS onthult Zenfone 9 met vernieuwd ontwerp