in

Samsung lanceert wereldwijd de Smart Monitor-reeks van 2023

Samsungs Smart Monitor-assortiment van 2023 maakt meer productiviteit en personalisatie mogelijk

Samsung kondigt vandaag de wereldwijde lancering aan van het volledige Smart Monitor-assortiment voor 2023. Met de nieuwe M8, M7 en M5 Smart Monitors (modelnamen: M80C, M70C, M50C) kun je je monitor aanpassen aan jouw unieke smaak en behoeften, terwijl je kijkt, speelt en werkt.

“We leggen de lat voor slimme monitoren met deze nieuwe line-up hoger dan ooit en dan met name met het verbeterde M8-model,” zegt Evert Van Camp, Director Display bij Samsung Benelux. “Op één monitor kun je genieten van het beste op het gebied van entertainment, gaming, productiviteit, design en gepersonaliseerd gemak en comfort.”

Elegante ontwerpen voor elke stijl en ruimte

De volledige line-up bestaat uit negen veelzijdige monitoren die passen bij een breed scala aan behoeften en voorkeuren. De M8, M7 en M5 Smart Monitors zijn er in verschillende kleuren en maten. Het M5-model is verkrijgbaar in 27-inch, het M7-model is beschikbaar in 27-inch en 32-inch en het M8-model is alleen verkrijgbaar in 32-inch. De M8 met UHD-resolutie en 400nit-helderheid is verkrijgbaar in de kleuren Warm White, Daylight Blue, Sunset Pink en Spring Green. De M7 met UHD-resolutie en 300nit-helderheid wordt geleverd in Warm White en de M5 met Full HD-resolutie wordt geleverd in strak zwart of wit. Ook blijft de zwarte variant van M70B bestaan, de M7 zal dan ook beschikbaar zijn in zowel zwart als warm white.

We leggen de lat voor slimme monitoren met deze nieuwe line-up hoger dan ooit en dan met name met het verbeterde M8-model

De M8- en M7-modellen hebben een iconisch slank ontwerp en zijn slechts 11,39 mm op het dunste punt van de monitor. Op de achterkant van zowel de M8- als de M7-modellen is een organisch visgraatpatroon aangebracht dat zowel de monitor als de kamer waarin hij staat een chique aanzien geeft. Met de in hoogte verstelbare standaard met kantelmogelijkheid van de M8 kun je de hoek aanpassen wanneer dat nodig is en een opgeruimde omgeving creëren. Het scherm kan bovendien 90 graden draaien om vermoeidheid bij het scrollen door lange bestanden tegen te gaan.

Monitoren die smart entertainment herdefiniëren

De Smart Monitor M8 van 2023 heeft meerdere upgrades en functieverbeteringen ten opzichte van de vorige generatie. Dankzij de 4K-resolutie, HDR 10+[2] en een helderheid van 400nit zorgt de M8 voor heldere, levendige beelden en het allerbeste van smart entertainment dat een monitor te bieden heeft. Met de M8 heb je eenvoudig toegang tot Smart Hub voor diensten als Prime Video, Netflix en YouTube. Zowel de M8 als de M7 ondersteunen kleurdekking tot 99% sRGB-kleurengamma om alle content in levendige kleuren weer te geven voor ontwerpers en makers.

Verbeterde monitoren voor maximale productiviteit

Met de line-up voor 2023 is werken op afstand makkelijker dan ooit. De pc-loze workspace maakt externe toegang mogelijk door draadloos verbinding te maken met pc’s en deze te spiegelen. De M8 heeft een magnetische en verwijderbare camera, zodat je draadloos verbinding kunt maken zonder dat er extra aankopen nodig zijn. De SlimFit-camera[3] ondersteunt FHD-resolutie en biedt functionaliteiten voor videomeetings. Je kunt nu verbinding maken met Google Meet en andere apps terwijl je gebruikmaakt van Auto Framing[4] voor effectievere vergaderingen. Bovendien is Multi View verbeterd, waardoor je nu Microsoft 365 en de Browser-app in de volledige scherm-modus kunt gebruiken om het switchen tussen apps te verminderen[5].

Ook de interface van de 2023 Smart Monitors is verbeterd. Zo is er muis- en toetsenbordfunctionaliteit toegevoegd aan veel apps, waaronder SmartThings en Smart Hub. Je kunt nu de volledige controle houden terwijl je door je favoriete content bladert, zonder dat je een afstandsbediening nodig hebt.

Next level monitoren met gepersonaliseerde functionaliteiten

Je kunt nu eenvoudig al je IoT- apparaten in huis bedienen vanaf één enkele monitor, dankzij de ingebouwde IoT Hub met ondersteuning voor Zigbee en Thread[6]. De M8 en M7 zijn voorzien van ingebouwde stemassistenten, waaronder Bixby en Amazon Alexa[7], waardoor je de monitor met je stem kunt bedienen. Far-field voice wordt ook ondersteund in de M8- en M7-modellen die een ingebouwde microfoon hebben, zodat je rechtstreeks tegen de monitor kunt spreken.

Met de nieuwe My Contents-functionaliteit, die in de hele Smart Monitor-line-up van 2023 beschikbaar is, heb je snel toegang tot nuttige informatie. Wanneer de monitor in de stand-bymodus staat en een geregistreerde smartphone detecteert via Bluetooth Low Energy (BLE), licht het scherm op met je eigen foto’s, het weer en meer. De monitor hervat de stand-bymodus wanneer de smartphone buiten bereik is.

Beschikbaarheid

De volgende modellen komen beschikbaar in de Benelux:

M5
LS27CM500EUXEN – Zwart – €219,00 – beschikbaar sinds eind Mei

M7
LS27CM703UUXEN – Warm White €549 – beschikbaar in Augustus
LS32CM703UUXEN – Warm White €599 – beschikbaar in Juli

M8
LS32CM801UUXEN – Warm White €699 – beschikbaar in Juni
LS32CM80BUUXEN – Daylight Blue €699 – beschikbaar in Juni
LS32CM80GUUXEN – Spring Green €699 – beschikbaar in Juni
LS32CM80PUUXEN – Sunset Pink €699 – beschikbaar in Juni


[1]Het lanceringsschema verschilt per regio.
[2]De M7- en M5-modellen ondersteunen HDR10.
[3]Camera wordt meegeleverd met de M8. Voor de M7 en de M5 moet de camera apart worden aangeschaft.
[4]Auto Framing werkt niet bij aansluiting op een pc en werkt alleen bij gebruik van de ingebouwde applicatie.
[5]Multi View op volledig scherm wordt ondersteund met de M8 en de M7.
[6]M7 en M5 vereisen een dongle voor Zigbee .
[7]Bixby ondersteunt negen talen: EN (US/GB/IN), KR, GE, FR, IT, ES, PT (BR). Amazon Alexa ondersteunt dertien talen: EN (US/GB/IN/AU), DE, ES (ES/US/MX), FR (FR/CA), IT, PT (BR), HI.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Kamera Express lanceert succesvolle verhuurservice in Duitsland

DHL officieel van start met post voor zakelijke markt