in

Kamera Express lanceert succesvolle verhuurservice in Duitsland

Kamera Express, dé leidende foto- en videospecialist in Europa, introduceert haar succesvolle verhuurservice onder de naam ‘Kamera Express Rental’ in Keulen en Hamburg. Vanaf 1 juni wordt in deze winkels een breed aanbod foto- en videoapparatuur verhuurd.

Na de verbouwing van de winkel in Keulen en de verhuizing van de winkel in Hamburg, opent Kamera Express hier vanaf 1 juni de nieuwe in-store verhuurlocaties. Met de lancering van Kamera Express Rental biedt de foto- en videospecialist een vernieuwd, uitgebreid en scherp geprijsd verhuuraanbod aan haar Duitse klanten aan. “Ons businessmodel waarbij we de verkoop van foto- en videoproducten combineren met verhuur, blijkt in Nederland en België heel succesvol”, aldus Ben Cornelisse, CEO van Kamera Express. “Kamera Express behoort inmiddels tot de topspelers in Duitsland, waardoor het een logische stap is om onze succesformule in deze regio verder uit te breiden. Door de recente vernieuwing van onze flagshipstores in Keulen en Hamburg, kunnen we daar nu ook onze verhuurservice aanbieden. Op termijn breiden we de mogelijkheid tot verhuur verder uit naar onze andere winkels in Duitsland. Dit past namelijk ook goed in onze duurzaamheidsstrategie.”

Dit past namelijk ook goed in onze duurzaamheidsstrategie

De combinatie van verkoop met verhuur is om meerdere redenen succesvol. Zo biedt de verhuurservice van Kamera Express een breed scala aan hoogwaardige foto- en videoapparatuur aan voor verschillende doelgroepen. Voor de duurzame beeldmaker, voor de hobbyist die eens andere gear wilt proberen, voor de professionele foto- en videograaf die flexibel wil blijven voor zijn opdrachtgevers en voor de vakantieganger die een onvergetelijke reis wilt vastleggen. Bij Kamera Express Rental kan je de juiste apparatuur huren voor jouw project.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

DigiGame: Lord of the Rings: Gollum review

Samsung lanceert wereldwijd de Smart Monitor-reeks van 2023