in

Verdere groei voor Kamera Express met een tweede Duitse superstore

Foto- en videospecialist Kamera Express neemt de Duitse fotospecialist GM-Foto over. Met de nieuwe superstore in Frankfurt am Main, Hessen, krijgt Kamera Express een tweede superstore in Duitsland.

Daarnaast voegt Kamera Express een 3e webshop in Duitsland toe aan het portfolio. Kamera Express is online actief in Duitsland met webshops onder de labels Kamera Express, Photospecialist en nu ook GM-Foto.

Kamera Express telt op dit moment 13 superstores in Nederland, vijf in België, één superstore in Luxemburg en nu twee superstores in Duitsland. Online is het bedrijf actief in 10 verschillende Europese landen. Daarnaast biedt Kamera Express een online academy, (online) events en masterclasses voor zowel de professionele foto- en videograaf als de enthousiaste hobbyist.

Groei is sterk verbonden aan Kamera Express. Als marktleider in het camera-segment in Nederland, België en Luxemburg, is verdere groei in Duitsland een logische stap

“Groei is sterk verbonden aan Kamera Express. Als marktleider in het camera-segment in Nederland, België en Luxemburg, is verdere groei in Duitsland een logische stap. We hebben de ambitie om binnen afzienbare tijd tot de top 3 in Duitsland te behoren. In 2020 groeiden we in Duitsland al met meer dan 30% en voor dit jaar verwachten we ook dubbele cijfers” aldus Ben Cornelisse, CEO van Kamera Express.

“Het voortzetten van ons welbekende bedrijf als onderdeel van de sterke Kamera Express Group is ons antwoord op het pensioen van Walter Adler en Harald Remsperger, die het bedrijf met succes hebben geleid sinds 1991, en de veranderende zakelijke behoeften. Om de continuïteit te waarborgen en te stroomlijnen met de verbeteringen die door Kamera Express worden aangebracht, zullen de voormalige eigenaren Markus Backes en Stefan Schmitt-Stuhr de verantwoordelijkheid als winkelmanagers overnemen en samen met het huidige team het bedrijf runnen. Onze klanten krijgen dus best of both worlds : de bekende GMF-kwaliteit met de innovaties van Kamera Express” aldus de vertrekkende eigenaren, de heer Adler en Remsperger, die hun beste wensen uitspreken voor het toekomstige succes van het bedrijf.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Click & Collect bij lokale winkels zorgt voor laagste CO2-uitstoot!

Alcatel luidt de lente in met twee nieuwe smartphones