in

SanDisk biedt nu 256GB extra storage voor iPhone en iPad

Opslaan, delen en back-ups van tot wel 14.000 foto’s en 10 uur film

Western Digital heeft de capaciteit van zijn prijswinnende lijn van iOS mobiele flash drives uitgebreid met de introductie van de 256GB** SanDisk® iXpandTM Flash Drive en de 256GB SanDisk ConnectTM Wireless Stick. Deze nieuwe SanDisk drives met hoge capaciteit voldoen nu aan de topcapaciteit van iPhones en iPads, waardoor ze gebruikers de mogelijkheid geven significant meer video’s, foto’s en muziek vast te leggen op hun iPhones en iPads.

“Consumenten gebruiken graag de nieuwste mobiele devices om bijvoorbeeld hoge resolutiefoto’s of 4K video’s vast te leggen. De opslag op apparaten neemt steeds verder toe en wij geloven dat de vraag naar separate devices met hoge capaciteit storage-oplossingen alleen maar zal groeien zodat gebruikers hun digitale leven goed kunnen blijven managen,” zegt Neil Shah, research director, Counterpoint Research.

“Mensen blijven foto’s en video’s vastleggen met hun iPhones en sommigen willen hun bestanden uiteindelijk overzetten op andere devices of een back-up maken van hun meest waardevolle content,” zegt Dinesh Bahal, vice president of product development, Client Solutions, Western Digital. “Ons doel is om de veranderende technologieën voor te blijven door mobiele storage-oplossingen te bieden die consumenten helpen hun kostbare momenten zonder zorgen te kunnen vastleggen. Met deze enorme capaciteiten dragen we bij aan dit doel en helpen we gebruikers bestanden op te slaan, te delen, te back-uppen en over te zetten zonder storage-limieten.”

SanDisk iXpand Flash Drive – Extra Storage voor je iPhone
De SanDisk iXpand Flash Drive, een mobiel opslagapparaat ontworpen om mensen snel en eenvoudig opslagruimte te bieden op hun iPhone en iPad1, biedt nu tot wel 256GB additionele capaciteit. Deze bevat een flexibele Lightning connector en een USB 3.0 connector waardoor gebruikers snel en eenvoudig foto’s en video’s kunnen overzetten van hun iPhone en iPad naar Mac of PC. Het product bevat de prijswinnende companion applicatie, de iXpand Drive app voor iPhone en iPad, die nieuwe features en een verbeterde gebruikerservaring biedt. De SanDisk iXpand Flash Drive stelt gebruikers in staat om hun camera automatisch te back-uppen2, zelfs content van social media sites waaronder getagde foto’s op Facebook en Instagram2, en populaire videoplatformen direct vanaf de drive te bekijken3 via de iXpand Drive app. De drive bevat ook encryptiesoftware die bestanden met wachtwoorden beveiligt4, waardoor mensen in staat worden gesteld om hun content te delen terwijl gevoelige bestanden beschermd blijven op de devices. 

Als onderdeel van de update, kunnen gebruikers nu content vanaf de SanDisk iXpand Flash Drive op hun televisie uitzenden met een ChromecastTM-device of Amazon FireTM direct van de app. De app is te downloaden in de App Store voor iPhone en iPad, en start wanneer de SanDisk iXpand Flash Drive aan een iPhone of iPad wordt gekoppeld. Hierdoor ontstaat toegang tot gebruikerscontent en easy file management. 

SanDisk Connect Wireless Stick – Veilig draadloos streamen zonder draden
Met meer dan 256GB capaciteit biedt de SanDisk Connect Wireless Stick iPhone en iPad gebruikers de mogelijkheid om een grote hoeveelheid content te streamen en op te slaan met één druk op de knop6. De SanDisk Connect app7 voor iPhone en iPad maakt eenvoudig beheren van inhoud mogelijk tussen verschillende devices waaronder iPhone, iPad, iPod, Mac en PC met wachtwoord-beveiligde wifi-connetie. De SanDisk Connect Wireless Stick kan muziek, video en HD films streamen naar drie verschillende devices op hetzelfde moment via de SanDisk Connect app en is een populaire keuze voor mensen die op zoek zijn naar een simpele manier om content te delen en te streamen tussen verschillende devices en computers. 

De app ondersteunt tevens streaming op grote schermen via AirPlay met Apple TV. De vier sterren  SanDisk Connect app is te downloaden in de App Store.

Prijzen en beschikbaarheid
De 256GB SanDisk iXpand Flash Drive en SanDisk Connect Wireless Stick zijn beschikbaar bij Coolblue en Mediamarkt en andere populaire retailers voor de adviesprijs van  € 269,95.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Extrovert NWK200 productlijn

VENZ V12 ULTRA