in

Satmap introduceert navigatiesysteem voor buitensportliefhebbers

Satmap, introduceert de Active 10 Plus. Dit GPS-systeem biedt outdoor-sportliefhebbers de hardware, software en routeplanning die ze nodig hebben om erop uit te trekken. De exacte locatieweergave en digitale plattegronden zorgen ervoor dat buitensportliefhebbers, zoals wandelaars en fietsers, altijd hun weg kunnen vinden, ook buiten de gebaande paden.

De Active 10 Plus laat gebruikers precies zien waar ze zijn, markeert waar ze al geweest zijn en toont welke weg ze nog te gaan hebben. Het GPS-systeem is uitgerust met een groot kleurenscherm en raster-kaarten van hoge kwaliteit, waardoor tot in detail is in te zoomen. Het GPS-systeem is dag ennacht te gebruiken onder alle weersomstandigheden.

De Active 10 Plus gebruikt plattegronden die opgeslagen zijn op SD-kaarten, heeft geen PC nodig om te functioneren en is meteen klaar voor gebruik. De GPS beschikt  standaard over een wegenkaart van Nederland. Gedetailleerde wandel- en fietskaarten zijn tevens beschikbaar op SD-kaarten die eenvoudig in de Active 10 Plus geplugd kunnen worden. Alle kaarten zijn weergegeven op
een schaal van 1:25.000 en/of 1:50.000. Ook kunnen gebruikers via het Route Share Network zelf wandel- en fietsroutes downloaden en uitwisselen.

Basis wereldkaart en batterijopties
De Active 10 Plus is beschikbaar bij diverse vestigingen van Bever
Zwerfsport, Carl Denig in Nieuwegein en Leerentveld in Zwolle. De
consumentenadviesprijs voor de Active 10 Plus, inclusief software en
opbergtasje bedraagt 399 euro. De voorganger van de Active 10 Plus, de satmap Active 10 is verkrijgbaar via de ANWB-webwinkel.

Te voet, in de bus en de auto met CityXplorer

‘Groen’ toestel van Samsung en T-Mobile