in

SKAGEN kondigt Falster 3, SKAGEN’s next generation touchscreen smartwatch, en samenwerking met X by KYGO aan

Het Deense merk SKAGEN introduceert de nieuwste editie binnen haar smartwatch portfolio: de Falster 3. Naast deze lancering deelt SKAGEN ook met trots de samenwerking met X by KYGO, het premium audio-accessoires en lifestyle-merk van de bekende Noorse DJ, songwriter en producer, Kygo.

Met dezelfde design-benadering als zijn voorganger, de Falster 2, trekt de Falster 3 zowel de aandacht van zowel tech-savvy als design-georiënteerde horlogedragers.

Features van de Falster 3:

  • De Falster 3 biedt gebruikers het Qualcomm® Snapdragon Wear ™ 3100-platform naast de nieuwste software van Wear OS by Google ™.
  • Het horloge heeft een luidspreker, microfoon, slimme batterijmodus, 8 GB opslag en 1 GB RAM.
  • Door de toegevoegde speaker kunnen SKAGEN gebruikers telefoneren via de smartwatch. Dit geldt voor zowel Android als iPhone gebruikers.
  • Het horloge is verkrijgbaar in vier stijlen, waaronder een limited edition-versie ontworpen in samenwerking met het merk X by KYGO. Zo is er bijvoorbeeld ook een een exclusieve X by KYGO digitale wijzerplaat verkrijgbaar. Alle X by KYGO-producten zijn ontwikkeld om een uitzonderlijk geluid te produceren.

De Falster 3 kost € 295,- en is vanaf 7 januari 2020 beschikbaar in geselecteerde markten. De limited edition style, X by KYGO, is begin voorjaar te verkrijgen.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Ontdek de hedendaagse, minimalistische tv-stand van Hama

OnePlus introduceert in 2020 120Hz Fluid Display