in

Sms’jes en gegevens gemakkelijk bewaren

Vocht- of waterschade, een keer te vaak laten vallen, kabeltje kwijt voor het overbrengen van gegevens… allemaal problemen die voor kunnen komen bij een telefoon of camera waar een sim- of geheugenkaartje in zit. Met de nieuwe SIM & Memory Card Reader van Trust is dit verleden tijd.

Deze nieuwe mini card reader leest zowel simkaarten van mobiele telefoons als alle gangbare compacte geheugenkaarten. Of het nou een MicroSD, T-Flash, rs-mmc of een sim-kaart is, je stopt het kaartje in de Card Reader en je bent klaar!

De 39-in-1 sim- & Memory Card Reader is bijzonder geschikt voor je notebook vanwege zijn kleine en ruimtebesparende design. Verder wordt als bonus handige software bijgeleverd, waarmee je eenvoudig je contactpersonen en sms-berichten op je SIM kaart kunt synchroniseren en opslaan. Ideaal als back up!

Dus waar je ook bent en wat er ook met je telefoon of fototoestel gebeurt, de ‘hvj’ (hou van je) of ‘bffl’ (best friends for life) smsjes van je vriend of vriendin, de ‘succes xxx mama’ berichten, je leukste foto’s of juist dat belangrijke telefoonnummer van die zakenrelatie bewaar je met de Trust Mini SIM & Memory Card Reader. Mits je wel eerst alles naar de computer hebt overgebracht vóórdat je de telefoon in de wc liet vallen natuurlijk…

De Trust 39-in-1 SIM & Memory Card Reader is te bekijken op www.trust.com/15893 en is vanaf januari te verkrijgen.

Derde wereldoorlogje spelen in een Tom Clancy-setting

Dixons ziet opmars van mini-notebooks