in

Snelle verbinding met de nieuwe router van Eminent

Eminent introduceert de EM4570 GigaLINK 300N Wireless N Router. Deze nieuwe router is geschikt voor snelle kabelverbindingen en glasvezelverbindingen. De Eminent GigaLINK 300N router zorgt voor hoge doorvoersnelheden, zelfs wanneer meerdere computers het netwerk belasten. Het is mogelijk om computers draadloos of met een netwerkkabel aan te sluiten op deze router. De GigaLINK heeft een adviesverkoopprijs van 104,95 euro.

De GigaLINK 300N biedt een permanente oplossing aan gebruikers van een snelle internetverbinding, zoals een glasvezelverbinding. Ondanks het feit dat een glasvezelverbinding heel snel is, kan de daadwerkelijke snelheid soms tegenvallen. De nieuwe Eminent router maakt gebruik van een verbeterde technologie die de datadoorvoersnelheid van het thuisnetwerk optimaliseert.
Deze router is uitermate geschikt voor een thuisnetwerk of voor netwerken bij kleinere ondernemingen. Het downloaden van bestanden, internettelefonie en online gaming zijn enkele netwerkactiviteiten die veel capaciteit opeisen. De GigaLINK 300N realiseert hoe dan ook een snelle verbinding.

De router biedt vele extra functies voor de gevorderde netwerkgebruikers, zoals WDS, Multiple SSID en Quality of Service (QoS). De WDS-technologie koppelt meerdere draadloze routers aan elkaar om een grotere dekking en hogere doorvoersnelheden te realiseren. Gebruik Multiple SSID om meerdere draadloze netwerken op te zetten. Zowel in thuissituaties als in zakelijke situaties kan het wenselijk zijn om gasten via een apart netwerk toegang te bieden tot internet. De GigaLINK 300N ondersteunt QoS om druk netwerkverkeer te reguleren. Met behulp van deze geavanceerde functie kunnen applicaties of apparaten prioriteit krijgen. Dankzij QoS zal geen vertraging meer optreden bij het spelen van online games, zelfs al is de gebruiker tegelijkertijd films aan het downloaden.

Oververhitting van de laptop tegengaan

EasyNote TR85 designnotebook van Packard Bell