in

‘Snelste Blu-ray-dvd-rewriter ter wereld’

Plextor introduceert de PX-B940SA interne dvd-/Blu-ray rewiter. Deze schrijft met een vlugge 12x-snelheid (BD-R DL/SL) , wat een groot pluspunt is bij het branden van volledige Blu-ray-discs, die tot wel 50 GB gegevens kunnen bevatten. De PX-B940SA is vanaf november 2009 verkrijgbaar via het netwerk van Plextor-dealers. Er wordt een uitgebreid assortiment software bijgeleverd: InterVideo WinDVD 8, Ulead MusicFactory 5 en Ulead Burn.NOW 4.5.

De interne Plextor PX-B940SA met seriële ATA-interface biedt extra gebruiksgemak door een snellere bediening en tijdsbesparing. Hij is dan ook ideaal voor fervente thuisgebruikers en gebruikers met een klein kantoor of thuiskantoor die veel opslagcapaciteit nodig hebben voor back-ups, films et cetera.

Rudy de Meirsman, verkoop- en marketingmanager bij Plextor Europe, geeft toelichting: ‘Nu Blu-ray de de-factostandaard voor consumentenspelers aan het worden is in pc’s en zelfs laptops, nemen de volumes toe en ontwikkelt de technologie zich razendsnel. Door de meest recente Blu-ray-technologie aan te bieden in een hoogwaardig en uiterst betrouwbaar pakket bewijst Plextor dat het voortdurend innoveert om toonaangevend te blijven op de optische markt.’

De PX-B940SA maakt niet alleen gebruik van de meest recente Blu-ray-technologie, maar is tevens een zeer veelzijdige dubbellaagse dvd-drive die meerdere formaten – DVD R/RW en RAM – combineert tot één. Hij is geschikt voor schijven van zowel 12 cm als 8 cm en een buffer van 4 MB voorkomt onderbrekingen in de datastroom. Schrijfsnelheden: 12x BD-R DL/SL, 2x BD-RE, 16x DVD+R/-R, 8x DVD+RW, 6x DVD-RW, 8x DVD+/-R DL, 5x DVD-RAM, 40x CD-R en 24x CD-RW.

Led-tv’s van Akai

Nieuwe fitness-sessies voor de Wii