in

Speciale Samsung voor 360 service

Samsung heeft een mobiele telefoon ontwikkeld die speciaal is ontworpen voor Vodafone 360. Dit is een suite aan internet services van Vodafone voor de mobiele telefoon, de pc of Mac. Hiermee kunnen gebruikers op één plek al hun contacten vastleggen, statusupdates ontvangen en in contact blijven met vrienden. De Vodafone 360 H1 van Samsung sluit aan op de diensten en is een van de dunste touchscreen telefoons.

‘Vodafone 360 is dé service die het gebruik van social networks op je mobiel veel gemakkelijker maakt. Het maakt bij 360 niet uit of een vriend zijn Facebook of Hyves update, de informatie wordt direct aangepast in het adresboek van je telefoon,’ zegt Bart Hofker, Directeur Consumentenmarkt van Vodafone.
 
De Vodafone 360 H1 van Samsung is de eerste mobiele telefoon ter wereld met het LiMo-besturingssysteem. Op het wvga amoled-display van 3,5 inch verschijnen de beelden in briljante kleuren. De smartphone geeft een ongekend gebruiksgemak met de exclusieve diensten van Vodafone 360, zoals een universele contactenlijst die informatie uit de verschillende adresboeken integreert. Gebruikers kunnen met 3D-zoom in chronologische volgorde door de laatste acties browsen.

Dankzij HSDPA met een snelheid van 7,2 mbps en WiFi heeft de gebruiker direct toegang tot sociale netwerksites via de geavanceerde user interface, die speciaal voor Vodafone 360 is ontworpen. Ook heeft de smartphone vele multimediamogelijkheden, zoals een 5 megapixelcamera, een videocamera voor opnamen in 720P HD en een mediaspeler die verschillende bestandsformaten ondersteunt. De GPS-navigatie met wayfinder, 16 GB intern geheugen en een micro SD-slot maken de Samsung Vodafone 360 H1 compleet.

Led-tv’s van Akai

Nieuwe fitness-sessies voor de Wii