in

Sonic Classic Collection voor DS

Sega laat weten dat de originele games van Sonic The Hedgehog begin 2010 voor het eerst in de geschiedenis worden uitgebracht voor het Nintendo DSTM-systeem. Het spel bevat een verzameling van de eerste vier avonturen van het egeltje: Sonic The Hedgehog, Sonic The Hedgehog 2, Sonic The Hedgehog 3 en Sonic & Knuckles.

De bekende zones van de vier originele avonturen zijn ook hier beschikbaar. De speler moet Chaos Emeralds verzamelen om te wereld te redden. De spellen zijn speciaal voor de Nintendo DS geoptimaliseerd. Het spel kan op elk moment worden opgeslagen, wat vooral handig is bij een handheld console die veel onderweg gebruikt wordt.
 
‘Het fenomenale succes van de originele Sonic-games staat aan de basis van de erkenning van Sonic als merk’, aldus Gary Knight, European Marketing Director van Sega Europe. ‘Met Sonic Classic Collection voor de DS kan een nieuw publiek genieten van een tijdloze gamecollectie, terwijl oudere fans zich tijdens het spelen van hun favoriete Sonic-titels kunnen wentelen in nostalgie. Het is een perfecte samensmelting tussen geschiedenis en amusement voor de nieuwe generatie.’
 
Sonic Classic Collection voor Nintendo DS ligt in maart 2010 in de winkel. Voor meer informatie: www.sega.com.

Tweekleurige ‘cubes’ voor iPod

Sitecom komt langs