in

Sony breidt 4K HDR TV-assortiment uit met XE70-serie

De XE70-serie omvat vier schermformaten en is uitgerust met Sony technologie – De serie heeft 4K-beeldkwaliteit met de helderheid, kleurenrijkdom en details van High Dynamic Range (HDR).

Sony lanceert een nieuwe reeks XE70 4K HDR tv’s. De nieuwste reeks in het tv-assortiment is ideaal voor wie de fantastische wereld van 4K HDR-films en tv-content wil leren kennen.

4K HDR is beschikbaar voor honderden uren nieuwe en klassieke films, populaire en exclusieve tv-series en concerten op Netflix en Amazon Video. Deze nieuwe standaard voor beeldkwaliteit thuis biedt een ongeëvenaarde rijkdom aan details, kleuren en contrast, gecombineerd met een veel bredere waaier aan helderheidsvariaties dan andere videoformaten.

Alles wat op een XE70 wordt weergegeven, is extra helder dankzij de krachtige 4K X-Reality™ PRO beeldverwerker. Individuele elementen van elke scène worden geanalyseerd en gekoppeld aan een speciale beelddatabase die de textuur, het contrast, de kleuren en de contouren onafhankelijk aanpast voor een realistischer beeld. Snel bewegende sequenties tijdens sportuitzendingen en actiefilms blijven uiterst soepel en gedetailleerd dankzij Motionflow™ XR. Deze innovatieve technologie creëert extra beelden tussen de originele in, vergelijkt belangrijke visuele factoren voor opeenvolgende beelden en berekent dan het gedeelte van de actie die in de beeldsequentie ontbreekt.

Sony breidt 4K HDR TV-assortiment uit met XE70-serie
Sony voorziet de XE70 4K HDR TV volop van exclusieve geluidstechnologie. ClearAudio+ stelt het tv-geluid beter af voor een kamervullende ervaring. De muziek en de dialogen zijn hierdoor helderder en beter van elkaar te onderscheiden. Dankzij de Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) worden verloren frequentiecomponenten hersteld voor een natuurlijk geluid en meer ruimtelijke ervaring. Gemiste uitzendingen of internetvideo’s met lage resolutie klinken daardoor veel beter. Cinematic S-Force Front Surround zorgt voor het juiste volume, de juiste vertraging en het juiste geluidsgolvenspectrum – terwijl er enkel gebruikt wordt gemaakt van de linker en rechter speakerkanalen – om op natuurlijke wijze een driedimensionaal geluidsveld na te bootsen.

De Sony XE70 4K HDR TV-reeks biedt volop functies om tv-kijken nog plezieriger te maken. Dankzij ingebouwde wifi heeft de gebruiker toegang tot Netflix, Amazon Video en videosites zoals YouTube en tv op aanvraag. Via een ingebouwde Opera browser kunnen websites worden bezocht. Zo kun je zonder snoeren en kabels entertainment streamen via het draadloze thuisnetwerk en het internet. Het toestel heeft drie handige USB-poorten aan de zijkant. Daarmee kan digitale content zoals muziek, videoclips en foto’s van een USB-stick op het beeldscherm worden weergeven.

De XE70-serie is elegant en minimalistisch vormgegeven. De slanke kader is afgewerkt met aluminium en een slimme kabeloplossing houdt snoeren buiten beeld: ze zijn via de achterzijde in de voet van de tv weggewerkt.

De serie Sony XE70 4K HDR tv’s is vanaf juli 2017 verkrijgbaar in Europa. Raadpleeg de officiële Sony website www.sony.nl/electronics/televisies/xe7000-series voor meer informatie.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

DigiTip: Gemotoriseerde stands van NewStar

IFROGZ audioproducten voor smartphones