in

IFROGZ audioproducten voor smartphones

IFROGZ behoort tot de vijf belangrijkste hoofdtelefoonmerken in de Verenigde Staten – Het herdefinieert de nieuwste technologieën om de consument de functies aan te bieden waarnaar hij op zoek is, terwijl het overbodige aspecten uitschakelt die de kosten onnodig opblazen.

Onze wereld wordt elke dag mobieler en IFROGZ gelooft in het nut om technologie voor iedereen toegankelijk te maken.

CODA – Het gamma Bluetooth audioproducten
Het draadloze Bluetooth Coda gamma van IFROGZ omvat twee draadloze earbuds, on-ear hoofdtelefoons en een draagbare speaker. Al deze modellen onderscheiden zich door aantrekkelijke prijzen, een reden om je audiogewoonten met kabel niet op te geven.
Alle producten kunnen eenvoudig en snel worden gekoppeld, hebben een zeer eenvoudige bediening en bieden urenlang luisterplezier, alleen of in het gezelschap van vrienden.

Coda Wireless earbuds
De Coda Wireless earbuds zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en voorzien van 10 mm drivers. Deze uiterst lichte earbuds beschikken over een compacte controller en een magnetische clip voor een stevige bevestiging aan de kleding tijdens het sporten.
Aanbevolen verkoopprijs : € 29,99

Coda Wireless hoofdtelefoon
Voor wie op zoek is naar een on-ear oplossing komt automatisch terecht bij de Coda Wireless hoofdtelefoon. De 40 mm drivers leveren audioprestaties die kracht en amplitude combineren. De hoofdtelefoon biedt 8 tot 10 uur draadloos luisterplezier en dompelt je dankzij de soepele en comfortabele oorkussentjes onder in de wondere wereld van de muziek. Een mini-jack van 3,5 mm is inbegrepen voor traditionele aansluiting op audioapparatuur.
Aanbevolen verkoopprijs : € 29,99

Coda Wireless speaker
De Coda Wireless speaker is de combinatie van een uitzonderlijke geluidskwaliteit en een slank, lichtgewicht ontwerp. Het bevat krachtige 40 mm drivers en een omnidirectionele luidspreker die 360° ruimtelijke klankrijkdom biedt. Dankzij de geïntegreerde microfoon kun je tijdens (professionele) verplaatsingen onmiddellijk omschakelen naar een conference call-modus.
Het draadloze bereik bedraagt 10 meter waardoor je met één simpele knop op de afstandsbediening je afspeellijst bedient. De Coda Wireless speaker kan meer dan 4 uur muziek afspelen. Beschikbaar in verschillende kleuren: zwart, rood, blauw en rosé goud
Aanbevolen verkoopprijs : € 14,99

iFROGZ heeft ook andere belangrijke producten in haar audio-assortiment:

InTone Wireless
Het iconische, ergonomische design van de IFROGZ earbuds met kabel werd behouden voor het ontwerp van deze draadloze InTone Wireless. Hij biedt een comfortabele luisterervaring, want hij combineert een ultieme geluidskwaliteit met een 14 mm driver, zodat je volop van je muziek en je gesprekken kunt genieten terwijl je je bewust blijft van de omgevingsgeluiden.
Aanbevolen verkoopprijs : € 34,99

Summit wireless
Deze lichte en draadloze earbuds begeleiden je iedere dag en tijdens elke fysieke activiteit met hun uitzonderlijke geluidskwaliteit. De ergonomische vleugels volgen perfect de vorm van je oren en blijven mooi op hun plek zitten, terwijl de drivers van 8 mm je opvrolijken als de oefening een beetje moeilijker wordt.
Aanbevolen verkoopprijs : € 34,99

Impulse wireless
De gepersonaliseerde akoestische kamers zijn uitgerust met de Reflective Acoustics™-technologie, een geavanceerd audiosysteem dat het geluid transcribeert volgens de fundamentele beginselen van het menselijk gehoor. Als we de krachtige 11 mm drivers toevoegen, leveren de Impulse earbuds een dermate hoge kwaliteit dat men zou kunnen denken dat het de bedoeling was door iedereen te worden gehoord.
Aanbevolen verkoopprijs : € 39,99

Charisma
De Charisma Wireless earbuds zijn ontwikkeld door en voor vrouwen en zorgen ervoor dat je in stijl naar je muziek kunt luisteren. De stijlvolle kant van de earbuds wordt belicht en de aandacht gaat volledig uit naar de kwaliteit en het prachtige design. De earbuds zijn licht en compact en beschikken over een ultieme geluidskwaliteit dankzij de krachtige 6 mm drivers.
Aanbevolen verkoopprijs : € 34,99

Oordopjes Tips for Life
De producten van IFROGZ genieten van de levenslange Tips for Life™ garantie. Dankzij deze garantie vervangt IFROGZ uw oordopjes bij slijtage, breuk of verlies (enkel voor modellen met verwisselbare oordopjes).

Beschikbaarheid
De audioproducten van IFROGZ zijn beschikbaar op www.zagg.com en bij toonaangevende verkooppunten.

Over IFROGZ
IFROGZ behoort tot de vijf belangrijkste merken van hoofdtelefoons in de Verenigde Staten, en telt in totaal meer dan 35 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd. IFROGZ herdefinieert de nieuwste technologieën om de consument de functies aan te bieden waarnaar hij op zoek is, terwijl het overbodige aspecten uitschakelt die de kosten onnodig opblazen. Onze wereld wordt elke dag mobieler en IFROGZ gelooft in het nut om technologie voor iedereen toegankelijk te maken. IFROGZ is wereldwijk actief en heeft kantoren in de Verenigde Staten, Ierland en China. De producten van IFROGZ zijn wereldwijd beschikbaar bij toonaangevende winkels zoals Vodafone, ICA, Walmart, Target, Walgreens, Amazon, Fnac, Mediamarkt en CoolBlue. Ga naar ZAGG.com en volg ons op Facebook, Twitter en Instagram.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

comments

Sony breidt 4K HDR TV-assortiment uit met XE70-serie

Je mobile commerce verbeteren in 10 stappen