in

DigiTip & Winactie: InvisibleShield schermbescherming voor iPhone

Ben je een gelukkige bezitter van de iPhone X? Dan weet je ook dat deze zeer kwetsbaar is… In samenwerking met InvisibleShield bieden we jullie de kans om deze te beschermen, lees hieronder wat je moet doen.

Winnen

InvisibleShield stelt 3×2 exemplaren ter beschikking (2x Glass+, 2x Glass+ Contour en 2x Glass+ Privacy) voor onze lezers! Wat moet je doen om kans te maken op één van deze dashcams? Like Digitailing op Facebook en deel dit bericht via je Social Media + mail je naw gegevens naar redactie@digitailing.nl. Deelnemen kan tot dinsdag 5 december 2017, met de winnaars wordt persoonlijk contact opgenomen. ~ Inschrijving gesloten! We feliciteren de winnaars met de gewonnen prijzen! ~

Een uitgebreid gamma voor extreme schok- en krasbescherming – InvisibleShield®, een merk van ZAGG Inc en wereldwijd toonaangevende innovator op het vlak van schermbescherming, kondigt een uitgebreide gamma nieuwse schermbeschermers aan voor de nieuwe iPhone 8, iPhone 8 Plus en iPhone X. De uitbreiding van het InvisibleShield gamma ontwikkeld voor iPhone X, iPhone 8 (compatibel met iPhone 7) en iPhone 8 Plus (compatibel met iPhone 7 Plus) zorgt voor de ideale fit voor gebogen schermen dankzij de op maat ontworpen contourranden.

De nieuwe screenprotectors maken gebruik van de revolutionaire Ion MatrixTM technologie, de meest geavanceerde schok- en krasbescherming. Het erg duurzame en oliebestendige ontwerp zorgt ervoor dat de sporen van je vingertoppen en vetvlekken geen vat krijgen op je scherm. Smart EZ Apply Tabs zorgen ervoor dat je de InvisibleShield schermbeschermer correct en makkelijk kan aanbrengen.

Onze nieuwe InvisibleShield oplossingen zorgen voor de ultieme bescherming van je premium smartphone

InvisibleShield Ultra Clear Case

(aanbevolen winkelprijs: €19.99) : een slanke screen case die volledig compatibel is met alle andere InvisibleShield screen protection oplossingen. Versterkte en heldere randen zorgen voor extra bescherming wanneer je toestel toch zou vallen. De case is van PTU gemaakt om kleurvervaging te voorkomen en een duurzame heldere look te garanderen. Langs de binnenzijde zorgt een speciale coating ervoor dat de case niet tegen de achterzijde van je smartphone plakt. Het gebruik van de case is supermakkelijk en precies dankzij het eenvoudige snap-on design.

InvisibleShield Glass+ Contour 360

(aanbevolen winkelprijs: €49.99) : op maat gemaakte en gebogen full body fit die precies past op gebogen schermen met een platte Glass Flexi rugzijde, flexibel Hybrid Glass om schokken te absorberen en de impact te verspreiden voordat de schok het toestel bereikt. De kwaliteitsvolle bumper case beschermt de randen van je toestel tegen ongelukkige valpartijen, krassen en deuken. Beschikbaar in het zwart voor iPhone X.

InvisibleShield Glass+ Contour

(aanbevolen winkelprijs: €39.99): op maat gemaakte contour randen, de drie maal hogere bescherming[1] en de edge-to-edge bescherming tegen glasbreuk. Dit zorgt voor de perfecte pasvorm voor gebogen schermen. Enkel beschikbaar voor iPhone X.

[1] 3x meer bescherming tegen glasbreuk versus een scherm zonder bescherming

InvisibleShield Glass+ (aanbevolen winkelprijs: €29.99): de sterkste screen protector van gehard glas met drie maal hogere bescherming tegen glasbreuk, maximale helderheid van HD beelden en opmerkelijk hoge gevoeligheid van het touch screen.

InvisibleShield Glass+ Privacy

(aanbevolgen winkelprijs: €34,99): kwaliteitsvol gehard glas beschermt je smartphone tegen meekijkers. De tweevoudige privacy filter beschermt het volledige scherm tegen nieuwsgierige blikken naast je.

InvisibleShield HD Dry Full Body

(aanbevolen winkelprijs: €29.99) en InvisibleShield HD Dry Screen (aanbevolen winkelprijs: €19.99): kristalheldere bescherming met Military GradeTM elementen die oorspronkelijk werden ontwikkeld om de rotor van helikopters te beschermen en de zelfherstellende Nano-TechnologyTM die wetenschappelijk werd samengesteld met kleine moleculen die het scherm herstellen bij krassen en deuken.

“Onze nieuwe InvisibleShield oplossingen zorgen voor de ultieme bescherming van je premium smartphone,” zegt Dermot Keogh, Director International Product Management. “We willen niet alleen je scherm maar ook de rugzijde van je toestel beschermen. We willen ervoor zorgen dat elke hoek en elk oppervlak helemaal is beveiligd en ingepakt zodat onze klanten onbezorgd en ten volle kunnen genieten van hun nieuwe toestellen.”

Beschikbaarheid

Alle InvisibleShield producten voor iPhone X, iPhone 8 en iPhone 8 Plus zijn beschikbaar op ZAGG.com. Zoals steeds geeft InvisibleShield zijn screenprotectors een levenslange garantie en vervangt het de Glass+ indien ze tijdens de levensduur van het toestel beschadigd of versleten raken. Neem een kijkje op ZAGG.com voor meer informatie.

Bescherm jij je iPhone X? SquareTrade Breakability-test

Reacties

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Recordcijfers beslist.nl tijdens Black Friday weekend

Wiko View wint Tech Award in categorie ‘Budget smartphone’