in

DigiTip & Win: Eminent Business Line USB Type-C oplossingen

De Eminent Business Line breidt uit met drie USB Type-C oplossingen: AB7870 USB Type-C naar HDMI 4K converter, AB7871 USB Type-C naar VGA converter en AB7872 USB Type-C 4K Multiport Dock met HDMI, USB Type-A, Ethernet en USB Type-C.

De producten zijn uitgevoerd in aluminium. Stevig met een luxe look en feel. Perfect voor zakelijk, klein zakelijk en thuisgebruik.

Winnen

Eminent stelt twee exemplaren van de ‘AB7872’ ter beschikking voor onze lezers! Wat moet je doen om kans te maken? Like Digitailing op Facebook en deel dit bericht via je Social Media + mail je naw gegevens naar redactie@digitailing.nl. Deelnemen kan tot vrijdag 20 juli 2018, met de winnaar wordt persoonlijk contact opgenomen. ~ Inschrijving gesloten! We feliciteren Jurjen Mertens & Mar Kramer met de gewonnen prijzen! ~

AB7870

Gebruik de AB7870 USB Type-C naar HDMI 4K converter om een laptop, of een ander bronapparaat, met USB Type-C aan te sluiten op een monitor of beamer met HDMI input. Deze compacte aluminium audio/video converter ondersteunt 4K. Perfect voor het afspelen van video’s, foto’s, presentaties etc.

Verkoopadviesprijs €32,50

AB7871

Met de AB7871 USB Type-C naar VGA converter sluit je een bronapparaat met USB Type-C aansluiting, bijvoorbeeld een laptop, aan op een monitor of beamer met VGA input met behulp van de AB7871. De aluminium video converter ondersteunt een maximale resolutie van 1080p. Ideaal voor het afspelen van video’s, foto’s, presentaties etc.

Verkoopadviesprijs €35,50

AB7872

Maak een compleet werkstation van je laptop met behulp van de AB7872 USB Type-C Multiport Dock door maar één USB Type-C kabel aan te sluiten. Je sluit eenvoudig een 4K monitor aan via HDMI. Verder heeft de aluminium AB7872 heeft ook een Gigabit Ethernet-poort, USB Type-A poort en een USB Type-C pass-through laadpoort met power delivery ondersteuning. Deze multiport dock wordt gevoed door USB, zodat er geen externe voedingsadapter nodig is.

Verkoopadviesprijs €55,00 | meer informatie

Reacties

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Bol.com levert nog sneller op dag van bestelling

Teufel opent brandstore in Essen