in

Sony Cyber-shot

Sony breidt de W-serie uit met twee nieuwe Sony Cyber-shot digitale cameras. De cameras zijn voorzien van automatische functies die fotograferen nog gemakkelijker maken. Hiermee zijn de cameras door het hele gezin te gebruiken en ideaal om op vakantie mee te nemen. De camera’s hebben respectievelijk 10,1 en 12,1 megapixels, geschikt voor afbeeldingen op A3-formaat. De Cyber-shot W180 en W190 zijn beschikbaar vanaf juli 2009 en kosten respectievelijk 150 euro en 170 euro, en zijn leverbaar in zilver, zwart en rood.

De SteadyShot beeldstabilisatie voorkomt cameratrillingen. Zeer doeltreffend is de  combinatie met de hoge lichtgevoeligheid (ISO3200). De nieuwe Cyber-shots zijn voorzien van een hoogwaardige 3x optische zoomlens.

De Face Detection-functie herkent maximaal acht gezichten in een scène en de gevoelige scherpstelling en belichting zorgen voor uitstekende portretfoto’s. Smile Shutter zorgt voor spontane foto’s met vrolijke mensen. In deze stand neemt de camera automatisch een foto wanneer de personen in beeld lachen. 


De camera wordt geleverd met de nieuwste versie van Picture Motion Browser-software (voor pc). Hiermee zijn de fotos eenvoudig te sorteren, te bekijken, te beheren en te delen. Digitale fotos en videoclips zijn makkelijk te uploaden naar beeld- en videowebsites.

Parrot presenteert nieuwe producten

Googles Android op Acer PC