in

Sony Signature Series voor ultiem Hi-Res Audio luistergenot

Sony voegt de IER-Z1R in-ear headphone en DMP-Z1 digitale audioplayer toe aan de geroemde Signature Series. Een unieke lijn audioproducten met uitzonderlijke High Resolution Audio geluidskwaliteit.

De Signature Series demonstreert de expertise van Sony op het gebied van audioverwerking. De serie werd gemaakt om de geluidservaring van de originele productie vanuit de studio te reproduceren. De combinatie van deze headphone en digitale muziekspeler zijn ideaal om achteruit te leunen en van perfecte geluid te genieten.

Sony zet volledig in op audio-innovatie. Het streven naar perfectie in geluidsweergave betekent alle nuances van het audiosignaal te beheersen. De nieuwe Signature Series biedt een natuurgetrouwe geluidsweergave die helder en expressief is.

Een recht geluidspad voor natuurgetrouwe akoestiek

De supertweeter van de IER-Z1R is op een coaxiale positie tegen de huls geplaatst. Deze lay-out zorgt voor nauwkeurige superhoge tonen met een ultrabrede frequentierespons tot 100 kHz

De verfijnde fasestructuur zorgt ervoor dat de geluidsgolven op elkaar zijn afgestemd, door nauwkeurige aanpassing van de breedte en lengte van elk geluidspad. De constructie van magnesiumlegering elimineert bovendien trillingen en ongewenste resonantie voor perfecte helderheid en levendigheid bij alle muziekgenres.

Een akoestische buis staat in verbinding met de ruimte achter de driverunit en zorgt voor een gebalanceerd geluid, van lage tot hoge frequenties. Deze technologie levert een brede geluidsruimte met rijke, natuurlijke tonen op.

IER-Z1R in-ear headphone van de Signature Series

 • Uitzonderlijke geluidskwaliteit met High Resolution Audio
 • Hybride HD-driversysteem (2 dynamisch/1 gebalanceerd versterkt)
 • Verfijnde fasestructuur voor een precieze weergave
 • De vorm is ontworpen voor ultiem draagcomfort en voorzien een oorhanger. Tevens wordt een verscheidenheid aan oortjes meegeleverd voor een optimale pasvorm
 • Buitenomhulsel van zirkoniumlegering met frontplaat met Perlage-patroon
 • Hoogwaardig vervaardigd met superieure materialen en ontworpen in Japan
 • Verfijnde fasestructuur voor een rijk geluid
 • Kabels met gebalanceerde aansluiting van 4,4 mm en standaard aansluiting van 3,5 mm meegeleverd

DMP-Z1 digitale muziekspeler van de Signature Series

 • Levert uitzonderlijke geluidskwaliteit met hi-res audio. Compatibel voor DSD Native tot 11,2 MHz
 • Digitale muziekspeler met geïntegreerde accu en hoogwaardige hoofdtelefoonversterker.
 • Signature Series geluidskwaliteit en vergulde volumeregeling met dubbele DAC en analoge versterker
 • Onafhankelijk batterijsysteem aangedreven door vijf batterijen
 • H-vormig aluminium chassis en geoptimaliseerd audiocircuit
 • 256 GB ingebouwde opslag met dubbele micro SD-slots

Uitstekend draagcomfort en een premium ontwerp

De IER-Z1R is ontworpen aan de hand van een de decennia lang verzamelde database van oorvormen. Er worden in totaal 13 variaties oortjes meegeleverd. De headphone is vervaardigd door vakmensen uit Japan en ontworpen met behulp van de beste materialen.

De DMP-Z1 audioplayer is voorzien van een spiegelende aluminium topplaat. De bovenzijde is uitgerust met playback toetsen en een vergulde analoge volumeregelaar. Deze audioplayer is uitgerust met dubbele micro SD-kaartsleuven, 256 GB interne opslag, USB Type-C en Bluetooth.

De IER-Z1R in-ear headphone is vanaf november 2018 verkrijgbaar in de Benelux voor € 2.200. De DMP-Z1 is op aanvraag verkrijgbaar in de Benelux voor € 9.000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Netflix sex Digitailing

Een op vijf Nederlanders heeft minder vaak seks met partner door Netflix

Hogere intelligentie is hier: HUAWEI Mate 20 Series