in

Soundcore Spirit X2: in-ear-oordopjes voor de ultieme workout experience

Anker Innovations introduceert de Soundcore Spirit X2. Push your workouts to the limit met deze water- en zweetbestendige in-ear-oordopjes met BassUp-technologie.

Soundcore Spirit X2

De Soundcore Spirit X2 heeft een ongekend lange batterijduur. Na één keer opladen gaan de oordopjes tot wel 9 uur mee. Boost dit naar 36 uur met de meegeleverde charging case. Zo kan er tot wel vijf weken genoten worden van ultiem geluid tijdens workouts. Heb je haast? De Soundcore Spirit X2 beschikt over fast charging. Geniet van een batterijduur van 1.5 uur met slechts 10 minuten oplaadtijd.

Verder beschikt de Soundcore Spirit X2 over zowel SweatGuard-technologie als een IP68-kwalificatie dat de oordopjes beschermt tegen zowel zweet als regen, douches en zelfs complete onderdompeling in water.

“De combinatie sport en muziek is tegenwoordig niet meer weg te denken,” zegt Claudia Meijer, Country Manager Benelux bij Anker Innovations. “We zijn op zoek gegaan naar hoe we jouw workout een maximale boost kunnen geven. Door het gebruik van BassUp- technologie beleef je je workouts nu nog intenser en door een perfecte en stevige fit hoef je niet bang te zijn dat je deze in-ears kwijt raakt. Je kunt er echt alles mee doen en daarmee is de Soundcore Spirit X2 de meest extreme workout buddy die je ooit zult hebben.”

De ultieme workout experience

Deze next generation in-ears bieden feilloos geluid die afgestemd kunnen worden op ieders workout ritme. De instellingen zijn gemakkelijk aan te passen aan de workout met BassUp-technologie. Zet bijvoorbeeld de bas hoger tijdens de workout om het beste uit jezelf te halen en zet het niveau terug naar normaal tijdens de cooling down om je hartslag terug naar een normaal niveau te krijgen.

Naast het ervaren van het intense geluid tijdens een workout, kan er ook gebruik worden gemaakt van de belfunctie. cVc noise-cancellation technologie isoleert stemgeluid en verwijdert achtergrondgeluid. Maak daarnaast gebruik van beide oordopjes of gebruik slechts één oordopje via stereo of mono-technologie.

Eigenschappen Soundcore Spirit X2

De belangrijkste kenmerken van de Soundcore Spirit X2 zijn:

  • Batterijduur van 9 uur na slecht één keer opladen
  • Fast charging technologie
  • SweatGuard
  • IP68-kwalificatie
  • BassUp-technologie
  • Bluetooth aptX
  • cVc 8.0 noise-cancellation technologie
  • 24 maanden garantie
  • Beschikbaarheid

De Soundcore Spirit X2 heeft een adviesprijs van € 99,99 en is per direct verkrijgbaar bij de bekende verkooppunten.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

AOC en Philips Monitors overtreffen de marktgroei in Europa

Kwart thuiswerkers werkt onbeveiligd vanuit huis