in ,

Summer must-have: GeoSmartPro brengt slimme ventilator naar Nederland

GeoSmartPro brengt de AirGo Smart Fan nog deze zomer op de markt in Nederland en België. De Londense start-up is een specialist in het bouwen van slimme woonproducten, en de AirGo Smart Fan zit vol functies die ontworpen zijn om gebruikers door de hete zomermaanden heen te helpen.

Met één swipe-beweging kun je de ventilator instellen en vooraf de temperatuur en snelheid instellen. De ventilatoren zijn nu al beschikbaar via 50Five en Tink. Later deze maand zijn de ventilatoren ook te verkrijgen via: Bol.com, Coolblue en Maxeda.

De afgelopen maanden hebben we ons moeten aanpassen aan een compleet nieuwe manier van leven. Voor velen betekende dit dat ze hun werkplek moesten verhuizen van kantoor naar huis. Woonkamers, keukens en logeerkamers werden omgetoverd tot bureauruimte. Maar zonder de luxe airco’s van het werk, kan de temperatuur in je thuiskantoor behoorlijk oplopen in de zomermaanden.

Hier biedt de AirGo Smart Fan een oplossing. Voordat de werkdag begint, kan je de ventilator instellen op een schema om de kamer vooraf te koelen. De ventilator kan ook worden bediend via de gratis GeoSmartPro-app, zodat de gebruiker met één druk op de knop snelheden kan wijzigen. Zelfs tijdens een online meeting.

Eén app voor volledige controle

Met behulp van de GeoSmartPro app kunt u de ventilator overal ter wereld bedienen doordat de app en ventilator communiceren via een WiFi verbinding. Je kan je persoonlijke voorkeuren voor de AirGo Fan hierin aangeven zodat deze naadloos bij jouw thuisomgeving past. Hierdoor kan je vanuit de auto je ventilator aanzetten zodat je aan het eind van de werkdag in een koel huis thuiskomt. Daarnaast kan je de ventilator met behulp van de app aansluiten op de smart home-systemen van Google Assistant en Amazon Alexa.

Met behulp van smart technology kunnen we ons dagelijkse drukke leven net wat gemakkelijker maken

“Met behulp van smart technology kunnen we ons dagelijkse drukke leven net wat gemakkelijker maken. In eerste instantie is dit product bedacht door onze CEO om een optimale luchtstroom te creëren voor zijn pasgeboren baby tijdens de warme zomer, maar we zijn er achter gekomen dar de AirGo nog veel meer voordelen biedt. Ventilatoren zijn al tientallen jaren aanwezig in huizen, maar moesten evolueren om onze huidige levensstijl aan te vullen met een moderne, ‘smart’ omgeving. AirGo smart fan levert gebruikers een innovatieve en prettige ervaring op tijdens de zomermaanden en houdt hen op een slimme manier koel!” aldus Vivian Mora, medeoprichter van GeoSmartPro.

De AirGo Smart Fan biedt talloze functies aan. We lijstten de belangrijkste voor u op:

  • App Automation stelt gebruikers in staat om de acties van de ventilator te automatiseren. Als bijvoorbeeld het gebied waar u woont te warm wordt, zal de ventilator automatisch in werking treden als de temperatuur boven de door u ingestelde limiet komt. De ventilator maakt gebruik van WiFi om de temperatuur te bepalen en te volgen.
  • Een Schema stelt je in staat om de ventilator in en uit te schakelen op ingestelde tijden. Je kan de ventilatoren bijvoorbeeld vanuit je auto of een uur voor het slapengaan aanzetten om zeker te zijn van een koele slaapkamer en een goede nachtrust!
  • De Timer geeft de mogelijkheid om de ventilator tot wel 8 uur aan te laten staan waardoor u er de hele nacht gebruik van kunt maken.
  • Via Modus zijn gebruikers in staat om te kiezen tussen 3 modi, waarvan er één de luchtstroom van de natuur nabootst om te zorgen voor een gecontroleerd en kalmerend briesje, waardoor u het gevoel krijgt dat u buiten zit.
  • De Snelheid van de ventilator kan worden ingesteld op een lage, gemiddelde of hoge ventilatorsnelheid, afhankelijk van uw voorkeuren.
  • Met de Geluidsreductietechnologie is AirGo Smart Fan een van de stilste ventilatoren op de markt en is bekroond met de Quiet Mark, wat betekent dat uw nachtrust niet meer wordt gestoord.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Hoe Humanscale Het Nieuwe Normaal benadert

Kingston voegt capaciteit van 128 GB toe aan versleutelde USB-drives