in

Super camera rugtas

De nieuwe lichtgewicht Pro Trekker AW backpacks zullen zeker in de smaak vallen bij natuurfotografen die als hobby of voor hun beroep te voet lange afstanden overbruggen. Het Lowepro Velcro connectiesysteem met 10 aanpassingspunten in de draagconstructie maakt dat iedere rugzak uit de serie erg prettig te dragen is, ongeacht de grootte van de cameraset in de tas. 

Dit, in combinatie met alle high performance eigenschappen van de tas, zoals lichtgewicht materialen, afneembaar bovendeksel dat bruikbaar is als heuptas, afneembare heupriem, meegeleverde extra hoezen en een vak voor drinksystemen, maakt dat echte avonturiers in deze Pro Trekkers gemakkelijk hun lust en leven kunnen vervoeren.
Al deze inventieve kenmerken maken de Pro Trekker AW een ideale reisgenoot voor in de wildernis. In de drie geïntegreerde hoezen vervoert u gemakkelijk uw statief, maar ook bijvoorbeeld uw tent- of skistokken. Pro Trekker AW bevat een speciaal vak met opening voor een slangetje met mondstuk. In dit vak past een 2 liter waterzak, zo voorkomt u uitdroging bij een lange wandeling in de zon.

De Lowepro Pro Trekker AW-serie is vanaf begin november 2009 verkrijgbaar in de kleur Mica/Black adviesverkoopprijs vanaf 479 euro

Kabels, kabels, kabels…

Ronald Ravel benoemd tot Sales & Marketing Manager