in

Synology presenteert DiskStation DS723+, competent en compact opslagdevice

Synology kondigt de introductie aan van de nieuwe Synology DiskStation DS723+ met 2 sleuven. Dit is het kleinste uitbreidbare apparaat in de serie alles-in-één-oplossingen van Synology voor thuiskantoren en kleine bedrijven.

De DS723+ werkt op het veelzijdige besturingssysteem Synology DiskStation Manager (DSM) en biedt uitgebreide oplossingen om bedrijfsgegevens te beschermen en beheren, eenvoudig samen te werken aan documenten, bestanden op afstand te raadplegen en fysieke eigendommen te monitoren – en dat alles in een compacte behuizing.

“Dit nieuwe device levert indrukwekkende prestaties en mogelijkheden voor zijn formaat,” vertelt Michael Wang, Productmanager bij Synology. “Met zijn extreem compacte afmetingen is deze oplossing aantrekkelijk voor degenen die wat minder opslagruimte nodig hebben, maar wel de voordelen willen van een gecentraliseerde opslagoplossing en de mogelijkheid om in de toekomst op te schalen.”

Opslagplatform met uitbreidingsmogelijkheden

De DS723+ is ideaal voor samenwerking binnen kleine teams, kleine bedrijven die interesse hebben voor gecentraliseerde opslag of als edge-knooppunt in geografisch verspreide implementaties. Wanneer er meer capaciteit nodig is, kan het apparaat opschalen tot 7 sleuven met een DX517-uitbreidingseenheid.
Gebruikers kunnen de prestaties nog verder upgraden dankzij de optie om 10GbE-connectiviteit en M.2 NVMe SSD-schijven toe te voegen via de ingebouwde PCIe-sleuf. Dit biedt mogelijkheden voor snelle caching of om extra all-flash opslagpools te creëren.

Lokale opslag met cloudintegratie

De DS723+ biedt mogelijkheden voor het intuïtief beheren en delen van bestanden met Synology Drive, dat platformoverschrijdende bestandstoegang combineert met de privacy van lokale opslag. Voor teams die op afstand samenwerken en bedrijven met meerdere vestigingen is ook bestandssynchronisatie tussen locaties mogelijk om content te spiegelen tussen Synology-apparaten.

Synology Hybrid Share laat gebruikers genieten van de hybride cloud: de voordelen van lokale opslag en cloudopslag gaan hand in hand doordat weinig gebruikte gegevens (zogeheten ‘cold data’) in de cloud worden bewaard, terwijl veelgebruikte bestanden op het lokale apparaat worden gecachet voor toegang op LAN-snelheden.

Meer weten over bestandsbeheer

Een back-upcentrum voor meerlaagse gegevensbescherming
Windows- en Linux-systemen, virtuele machines van Hyper-V of VMware en Microsoft 365-/Google Workspace-accounts kunnen naar de DS723+ worden geback-upt met de Active Backup Suite van Synology. Zo beschermt u essentiële en gevoelige gegevens tegen ransomware en andere cyberbedreigingen.

Voor een hoger beschermingsniveau kunnen gebruikers ook back-ups en point-in-time-snapshots maken van de gegevens die op de NAS staan, waarna deze beveiligd kunnen worden op een andere locatie of in de cloud.

Meer weten over gegevensbescherming

Een veelzijdige en intuïtieve bewakingsoplossing
Met ondersteuning voor meer dan 8.300 gevalideerde IP-camera’s en ONVIF-apparaten kan het krachtige Synology Surveillance Station de DS723+ veranderen in een volwaardig videobeheersysteem dat videobeelden veilig op locatie bewaart.
Gebruikers kunnen snel tot 40 camera’s instellen en beheren via een moderne en aanpasbare interface, en zelfs kaarten van verdiepingen of Google Maps-/Open StreetMap-kaarten toevoegen voor het bewaken van grotere gebouwen of gebouwencomplexen. De eenvoudige en effectieve failover tussen opnameservers, beheer van meerdere apparaten en de optie om videomateriaal gelijktijdig op te nemen naar de Synology C2-cloud: dit alles vergroot de veerkracht van het systeem en de beschikbaarheid van belangrijke opnames.

Meer weten over Surveillance Station

Beschikbaarheid

De Synology DS723+ is per direct verkrijgbaar via Synology-partners en -verkopers wereldwijd. Raadpleeg de productpagina voor uitgebreide informatie. De adviesprijs is €429 (exclusief BTW).

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Helft van de Nederlandse gamers identificeert zich het meest met hun online alter ego

DigiTest: Sony Xperia 5 IV review