in

Tech startup Honeypot ontwikkelt Netflix voor Developers

Ondanks dat software developers diegene zijn die de technologieën bouwen die wij dagelijks gebruiken, wordt de wereld rondom hen niet snel naar buiten gebracht.

Een kijkje in de keuken bleef tot nu toe ver achterwege. En hier moet verandering in komen. De wereld mag weten wat er achter deze tech schuilt.

Honeypot, de startup die in april 2019 door New Work SE werd overgekocht, lanceert nu een eigen media- en communityplatform: ‘.cult’. .cult doorbreekt de mysterie binnen de software development wereld en publiceert ‘Untold developer stories’. De auteurs uit het honeypot-netwerk behandelen onder andere carrièregerichte onderwerpen, de video documentaires gaan over het tot stand komen van open source code, en de podcasts over de geestelijke gezondheid en het imposter syndrome onder software developers.

Met .cult willen we precies dat bieden: een plek voor ontwikkelaars en hun verhalen

CEO en mede-oprichter van Honeypot, Emma Tracey zegt “Er zijn talrijke media voor technische en harde feiten, maar weinig kwalitatieve inhoud die reageert op de technische community, de verhalen achter technische revoluties, de cultuur en de levensstijl,maar ook de alledaagse problemen en uitdagingen voor programmeurs. Met .cult willen we precies dat bieden: een plek voor ontwikkelaars en hun verhalen.”

Voor de lancering zijn 50 artikelen en 13 documentaires beschikbaar gemaakt van influencers zoals Emma Bastian, Yan Cui en Tomasz Lakomy. Daarnaast staan er op het platform mini-documentaires waarbij onder andere Lydia Hallie haar leven als software developer bloot geeft.

Door een plek te geven aan software developers waar ook meer over hun persoonlijke kant besproken kan worden, ontstaat een community. Deze community is de fundering van het succes van Honeypot in Nederland, Duitsland en Oostenrijk.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Nieuwe Zyxel Multi-Gigabit switch helpt bedrijven eenvoudig aan de WiFi 6-standaard

Xiaomi lanceert Redmi Note 9 Pro en Redmi Note 9 in de Benelux