in

Terroristen bestrijden in Amsterdam

Ubisoft komt met Rainbow Six Lockdown. In deze tactical shooter moeten ook terroristen in Amsterdam worden uitgeschakeld.

In Amsterdam wordt Team Rainbow ingezet om terroristen te ontwapenen die een politiebureau hebben bezet. Het team slaagt erin een aantal gegijzelde politieagenten te ontzetten, waarna ze samen de strijd voortzetten. De speler kan in dit vierde deel van Rainbow Six ook terroristen elimineren in steden als Parijs en Barcelona. Het spel is gebaseerd op de door Tom Clancy geschreven boekenreeks en kenmerkt zich door een door de gamer aangevoerd een team dat over de hele wereld terroristen moet uitschakelen.

Rainbow Six Lockdown ligt vanaf 24 maart in de winkel. De consumentenadviesprijs voor zowel de PS2- as Xbox-versie bedraagt 59,99 euro. Overigens brengt de Franse uitgever op 31 maart Splintercel Chaos Theory uit voor de pc, PS2, Xbox en Gamecube. Ook deze titel is gebaseerd op de boeken van schrijver Clancy. De verkoopadviesprijs voor de pc-game is 44,99 euro en voor overige platforms 59,99 euro.

Namco komt met straatracegame

Nieuwe designlijn muizen voor Trust