in

Nieuwe designlijn muizen voor Trust

Trust introduceert een nieuwe lijn luxe muizen, waarbij gebruiksgemak, vormgeving en herkenbaarheid centraal staan.

Op dit moment bestaat de lijn uit twee draadloze en twee bedrade muizen. Binnenkort zullen er meer muizen aan worden toegevoegd met een soortgelijk uiterlijk.

De MI-4500X Wireless Optical Mouse (24,95 euro) is een draadloze 5-knops muis met scrollwiel die beschikt over een rubberen toplaag voor een goede grip. De ontvanger is verwerkt in de bijgeleverde houder met usb-aansluiting (inclusief PS/2 converter) waarin de muis ook kan worden opgeborgen en opgeladen. Er is een batterij-indicator verwerkt in het scrollwiel van de muis, deze licht op wanneer de batterijspanning te laag is. Door de 27MHz draadloze RF-technologie waarmee de ontvanger werkt, ontstaat er een bereik van 1,5 meter.

De tweede draadloze 5-knops muis met rubberen toplaag is de MI-3500X Wireless Mouse (12,95 euro). De bijgeleverde ontvanger van deze balmuis, met usb-aansluiting en PS/2 converter, beschikt eveneens over de 27MHz draadloze RF-technologie, waarmee een bewegingsvrijheid van 1,5 meter ontstaat. Ook deze muis bevat een stroomindicator in het scrollwiel.

In dezelfde lijn muizen zijn ook nog twee bedrade 5-knops muizen met scrollwiel opgenomen: de MI-2500X Optical Combi Mouse (14,94 euro) met een 800DPI optische sensorresolutie en de MI-1500X PS/2 Mouse (6,95 euro) met een 400DPI resolutie voor een wat preciezere sturing. Dit model beschikt alleen over een PS/2 aansluiting.

Bovengenoemde muizen zijn geschikt voor rechtshandige gebruikers. Alle worden geleverd met software waarmee de vijf knoppen en het scrollwiel kunnen worden ingesteld en een meertalige gebruikershandleiding. Vanaf half maart is de lijn beschikbaar.

Terroristen bestrijden in Amsterdam

Vivendi en 50 Cent bundelen krachten