in

Vivendi en 50 Cent bundelen krachten

Rapper 50 Cent leent zijn gezicht en stem aan een videogame van Vivendi Universal Games. De game staat gepland voor eind 2005.

In 50 Cent: Bulletproof, die wordt voorgesteld tijdens de Electronic Entertainment Expo in Los Angeles op 18 mei 2005, raakt de rapper verstrikt in corruptie, verraad en duistere deals die hem meesleuren in de drugsonderwereld van New York. Hij neemt het op tegen de misdaadfamilies van de stad en krijgt daarbij hulp van nog onbekende bondgenoten. Terry Winter, uitvoerend producent van The Sopranos en Emmy-winnaar, heeft de grens tussen Hollywood, muziek en games nog meer vervaagd door zowel het script voor de game te schrijven als voor 50s film Get Rich or Die Tryin’ die binnenkort in de bioscoop verschijnt.

“50 Cent is een van de meest getalenteerde artiesten uit de muziekindustrie. Hij heeft talloze fans over de hele wereld. Alles waar hij zich mee bemoeit wordt een succes: muziek, films, kleding, auto’s, horloges,” aldus Bruce Hack, directeur van Vivendi Universal Games. “We zijn erg blij dat we met 50 Cent en Interscope Records samen kunnen werken aan een unieke videogame die uitzonderlijke muziek bevat, geweldige gameplay en, erg belangrijk, 50 Cent.”

Nieuwe designlijn muizen voor Trust

GT 4 rijdt oud verkooprecord aan flarden