in

The Mentalist begin november op dvd

Warner Home Video Benelux brengt op 4 november  de populaire en spannende tv-serie The Mentalist uit op een 6-dvd box. Dit is een misdaadserie met een aparte rechercheur: Patrick Jane is een ‘mentalist’ die als adviseur de politie bijstaat in het oplossen van moordzaken. Hij is niet helderziend, heeft geen contact met geesten, maar weet wel uitermate goed de lichaamstaal van mensen te lezen en interpreteren. Bovendien heeft Jane, gespeeld door Simon Baker, een uiterst droog gevoel voor humor. En een verleden dat hem niet met rust laat. The Mentalist is een verslavende serie die echt de moeite waard is. Adviesverkoopprijs is 49,99 voor het complete eerste seizoen.

In 23 afleveringen volgen we de voor een Emmy Award genomineerde Patrick Jane (Simon Baker, The Guardian en The Devil Wears Prada). Patrick Jane is een fascinerend karakter: geniaal, theatraal, arrogant en berucht vanwege de gewoonte zijn eigen weg te volgen. Een briljant adviseur voor CBI, maar een soms onmogelijke collega voor zijn teamleden. Hoofdagent Teresa Lisbon (Robin Tunney, Prison Break) stelt Jane’s werkwijze niet altijd op prijs en wisselt tussen het met tegenzin toegeven dat hij geweldig is en hem keihard terechtwijzen op zijn gedrag. Het team van Lisbon bestaat verder uit de koppige agent Kendall Cho (Tim Kang, Rambo), machoman Wayne Rigsby (Owain Yeoman, The Nine) en de ambitieuze Grace van Pelt (Amanda Righetti, The OC).

De DVD box ‘The Mentalist’ bevat naast 23 afleveringen meer dan 45 minuten aan unieke extras, waaronder  deleted scenes, bloopers en twee documentaires.

‘Liever camera kwijt dan foto’s’

MyTraffic biedt persoonlijke file-informatie voor de iPhone