in

Wees Zen met de Wireless N

Elk aspect van de nieuwe Hercules WiFi N-router (HWNRi-300) ademt de geest van Zen: van de oogstrelende en rust uitstralende vormgeving geïnspireerd door de stenen uit een Zen-tuin, tot de automatische configuratie en het unieke en supereenvoudige wifi-beheersysteem. De antennes zijn ingebouwd en het systeem werkt met een simpele knop om het wifi-signaal uit of aan te zetten. De designrouter heeft een adviesprijs van 59,99 euro en is er vanaf oktober.

Aan de voorzijde van deze Zen-router bevindt zich de wifi aan-/uit-knop. Met een druk op deze knop zet u direct de wifi-radio van de router uit of aan. Op de voorzijde bevinden zich ook zes handige en goed leesbare leds waarop de activiteiten van de router zijn af te lezen. Hercules lanceert ook een innovatief WiFi-beheersysteem, de Hercules WiFi Manager N-software, dat uniek is voor draadloze routers.

De sterkte van het WiFi-signaal kan worden aangepast. De signaalsterkte voor het hele huis, of alleen voor bepaalde kamers, kan worden ingesteld op 100, 70, 50, 35 of 15% van het maximum. Ook kan in een schema worden vastgelegd wanneer het wifi-netwerk actief moet zijn.

Deze nieuwe Hercules-router heeft de 802.11n/g/b-certificering van de Wi-Fi Alliance waardoor een perfecte compatibiliteit is gegarandeerd met alle WiFi n/g/b-producten op de markt. De router biedt gegevensoverdrachtsnelheden tot 300 Mbps (en maximale beveiliging dankzij wpa- en wpa2-encryptie.

‘Liever camera kwijt dan foto’s’

MyTraffic biedt persoonlijke file-informatie voor de iPhone