in

Thomson ANC headsets

Wanneer u ongestoord wilt genieten van uw muziek, weg van alle lawaai in de buitenwereld, gebruik dan een hoofdtelefoon met een actieve ruisonderdrukking. Thomson lanceert twee nieuwe ANC hoofdtelefoons die actief vervelende omgevingsgeluiden en storend lawaai onderdrukken: de HED2307NCL en EAR3827NCL.

De eerste hoofdtelefoon is de HED2307NCL on-ear hoofdtelefoon, beschikbaar in wit en zwart. Hij is opvouwbaar, heeft gewatteerde oorschelpen en een gewatteerde, verstelbare hoofdband waardoor hij zeer comfortabel is om te dragen. Verder zijn de oorschelpen draaibaar en dat zorgt voor extra comfort wanneer de hoofdtelefoon om de nek wordt gedragen.

De tweede headset is de EAR3827NCL in-ear. Deze oortjes worden geleverd met drie paar siliconen ‘in-ear’ oordopjes in de maten S, M en L.

Beide modellen hebben actieve ruisonderdrukking, een geïntegreerde telefoonfunctie met gespreksaanname, een microfoon voor smartphones en een geïntegreerde bediening voor muziek (Pauze/Play/Forward/Back). De vergulde stekker zorgt voor een betere signaal overdracht en een beter geluid. Beide modellen worden geleverd met een USB-oplaadkabel.

De hoofdtelefoons zijn ook ideaal voor personen die veel met het vliegtuig reizen. Bij beide Thomson-modellen zit er namelijk een kleine draagtas én een vliegtuig adapter (2 x 3,5 mm stekker – 3,5 mm stopcontact) in de doos. Zo kunt u ten volle genieten van uw muziek of een spannende film aan boord van uw vliegtuig.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Sinterklaas geeft dit jaar € 340,9 miljoen online uit

Scannen vanaf elke locatie met de kleinste en lichtste mobiele scannerreeks van Epson