in

TomTom speciaal voor vrouwen

De TomTom White Pearl is gebaseerd op de TomTom ONE IQ Routes editie, maar heeft de vrouw als doelgroep.
Het apparaat gaat door de afwerking in parelglans en bijpassende EasyPort-houder een stapje verder in de typische uitstraling en gevoel van een persoonlijk TomTom navigatieapparaat.
White Pearl en de houder kunnen schoon en veilig worden opgeborgen in een bijpassend zijden tasje met trekkoord, dat de set compleet maakt. Hierdoor is het apparaat zeer eenvoudig mee te nemen en kan het zelfs in het kleinste handtasje worden gestopt.

In het apparaat is ook een handige set Nuttige Plaatsen geïnstalleerd. Met categorieën zoals  “Places to be seen”, “Shop ‘til you drop” en “everyday fashion” kunnen bestuursters gemakkelijk naar de beste plaatsen navigeren. Dat zijn winkels – van modezaken tot interieurzaken –, maar ook restaurants, clubs, cafés, lunchrooms, bioscopen en theaters, waardoor bestuursters de omgeving grondig kunnen verkennen.

Deze speciale editie wordt slechts in een aantal geselecteerde winkels verkocht waaronder Dixons en Wehkamp.nl.

Het apparaat beschikt over de gebruikelijke uitstekende navigatie-eigenschappen en basiskenmerken, zoals: gemakkelijk in gebruik, voorzien van Map Share technologie, en het Help me! menu. Het is ook voorzien van de eersteklas IQ Routes technologie van TomTom, waardoor gebruiksters automatisch de meest betrouwbare reis- en aankomsttijden te zien krijgen op hun apparaat, en geavanceerde rijstrookaanwijzingen, zodat gebruiksters altijd weten welke rijbaan ze moeten nemen als ze op gecompliceerde wegen rijden.

De aanbevolen verkoopprijs van de nieuwe TomTom White Pearl is € 199 en zal vanaf half juni beschikbaar zijn.

Parrot presenteert nieuwe producten

Googles Android op Acer PC