in

Tour de France vanaf 18 juni

Pro Cycling Manager 2009 – Le Tour de France ligt vanaf 18 juni in de winkel. De distributie van de game is exclusief in handen van Game World. Het spel is ontwikkeld door Cyanide Studio en bevat nu ook een Spaanse tour: La Vuelta.

Pro Cycling Manager – Tour de France is een perfecte mix van management en simulatie. In deze game is de speler  manager van zijn eigen wielerploeg. Hij heeft de keuze uit 65 officiële wielerploegen of kan een eigen team samenstellen; een nieuwe optie in PCM2009. Als manager is de speler verantwoordelijk voor het succes van de wielerploeg en houdt hij zich bezig met het kiezen van teams, transfers, trainingen, financiën, materiaal, scouten en meer. Dit alles met als doel: met het winnende team aan de start verschijnen.

Er zijn 180 races beschikbaar die in realtime 3D worden vertoond. De taak als manager is om de juiste tactiek en strategie te bedenken om uiteindelijk als winnaar uit de bus te komen. Het managementgedeelte en de bekende carrière-modus bieden in PCM2009 vele vernieuwingen en verbeteringen. Managers kunnen nu een eigen team creëren, meerdere sponsors kiezen en nieuwe mensen in dienst nemen dankzij een goed uitgewerkt puntensysteem. Nieuwe toevoegingen zijn onder meer: persoonlijke doelen, een nieuw geldbeheersysteem en een zeer realistisch transfersysteem.

Het populaire baanracen uit de vorige editie is terug, deze bestaat uit vier nieuwe onderdelen die te ontdekken zijn in de nieuwe velodromes. Scratch Race, flying 200m time trial, points race en omnium zijn de nieuwe uitdagingen.

Parrot presenteert nieuwe producten

Googles Android op Acer PC