in

TomTom Sports en EuropeActive bundelen hun krachten

Toonaangevende bedrijven in technologie en fitness komen samen om Europeanen aan te moedigen ‘to get going’

TomTom Sports en EuropeActive kondigen vandaag aan dat zij een samenwerking aangaan om het gebruik van innovatieve producten, zoals wearables en bijhorende mobiele apps, te bevorderen. Door sporten leuker en meer belonend te maken willen zij mensen aanmoedigen om te bewegen.

TomTom Sports brengt innovatieve fitnesstechnologie en passie samen om mensen te helpen een gezondere levensstijl te leiden. EuropeActive is een toonaangevende non-profit organisatie met een unieke benadering die de gehele Europese gezondheids- en fitnesssector vertegenwoordigt.

De eerste stap in deze samenwerking vindt plaats tijdens FIBO, een belangrijke internationale beurs voor fitness, wellness en gezondheid, met de deelname van TomTom Sports aan het European Health & Fitness Forum. De organisaties lanceren op deze beurs een affiliate programma dat personal trainers in heel Europa uitnodigt om hen te volgen in hun missie. Aanvullende projecten binnen deze samenwerking behandelen innovatie, educatie, kennisdeling, netwerken en onderzoek.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Philips 9002 OLED TV ontvangt prestigieuze Red Dot Design Award

Western Digital breidt capaciteit voor surveillance harde schijven uit tot 10TB