in

Transcends Jetflash 600

Transcend introduceert binnenkort de JetFlash 600. Deze usb-stick combineert een lichtgewicht, gestroomlijnd design met een ruime opslagcapaciteit en is voorzien van snelle dual-channel technologie voor het direct opslaan, overzetten en delen van multimediabestanden. De JetFlash 600 is verkrijgbaar in vier capaciteiten: 4GB, 8GB, 16GB en 32GB.

Dankzij het gebruik van de geavanceerde dual-channel technologie kan de JetFlash 600 gegevens overdragen met leessnelheden tot 32MB/sec en schrijfsnelheden tot 18MB/sec. Met de plug-and-play functie wordt de JetFlash 600 snel herkend door de pc of laptop.

De behuizing van de JetFlash 600 heeft een gladde, glanzend zwarte afwerking met een doorschijnende kleurband die automatisch oplicht wanneer de JetFlash wordt ingeplugd en in werking is.

Transcends JetFlash drives staan bekend om hun uitgebreide levenslange garantie en ook de JetFlash 600 is hiermee uitgerust. Daarnaast kunnen gebruikers gratis Transcends JetFlash Elite Data Management downloaden en installeren op de JetFlash 600. Met behulp van de software is het o.a. mogelijk om in combinatie met de usb stick een computer tijdelijk voor onbevoegden te blokkeren. Gebruikers kunnen met de software ook door favoriete websites bladeren vanaf elke (openbare) computer door deze op de usb flash drive standaard te installeren.

De JetFlash 600 is volledig compatibel met Windows 7 en werkt ook met Vista/ XP/ 2000/ ME/ Mac en Linux.

Nieuwe netwerkmediaspeler van Eminent

LG full-hd led-monitor W2486L