in

Turtle Beach debuteert eerste mobile gaming controller met de voor XBOX ontworpen Recon Cloud Hybrid Controller

De Turtle Beach Recon Cloud is ontworpen voor Xbox en Cloud Gaming en combineert het kenmerkende gamepad-ontwerp en audio features met draadloze vrijheid voor mobiele gamers.

Turtle Beach heeft vandaag haar eerste mobile gaming controller onthuld, de Recon™ Cloud Hybrid Controller. Deze nieuwe toevoeging aan de groeiende controller line-up wordt ontworpen door hetzelfde team achter de bekroonde Recon Controller, REACT-R Controller en VelocityOne Flight.

De Recon Cloud Hybrid Controller is voor mobile gamers op Android-apparaten, op Xbox en PC. Met de grote batterij van 30+ uur en een snelle play-and-charge mogelijkheid kan er de hele dag onderweg gespeeld worden. Eenmaal thuisgekomen kunnen spelers de Recon Cloud verbinden met een Xbox Series X|S, Xbox One of Windows PC met de 3 meter lange gevlochten USB kabel en krijgen ze toegang tot exclusieve Turtle Beach audio features zoals Superhuman Hearing®, aangepaste audio-presets  en meer voor het ultieme audiovoordeel.

De Recon Cloud Hybrid Controller is vanaf 16 oktober 2022 verkrijgbaar.

“De reactie op onze eerste console en PC gaming controllers is overweldigend positief geweest en nu breiden we onszelf verder uit in deze markt, en geven we mobile gamers dezelfde compromisloze bekroonde besturing”, zegt Juergen Stark, Chairman en CEO van Turtle Beach Corporation. “De Recon Cloud is de eerste in onze uitgebreide line-up mobile controllers die dit jaar lanceren, met meer producten ontworpen voor iOS in het vooruitzicht.”

De Recon Cloud Hybrid Controller combineert het beste van twee werelden op mobile, Xbox en PC. Gamers kunnen langer en met comfort spelen dankzij de ergonomische vorm en verkoelende handgrepen. Met de verstelbare clip kan bijna elke Android smartphone stevig bevestigd worden boven de controller. Wanneer de clip wordt losgekoppeld kan het gebruikt worden als tafelstandaard.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

DigiTest: Teufel Rockster, de sterkste portable speaker op de markt

Signify introduceert SpaceSense voor het WiZ-systeem