in

Ultimate Ears introduceert de gloednieuwe HYPERBOOM™ en nog krachtigere editie van bekroonde WONDERBOOM™

De HYPERBOOM brengt episch geluid met extreme bass en adaptieve EQ naar ieder feest – Levendige nieuwe kleuren, verbeterd Bluetooth-bereik, langere batterijduur en 100% gerecyclede stof verbeteren de bekroonde WONDERBOOM.

Ultimate Ears heeft vandaag een uitbreiding van haar populaire reeks draagbare Bluetooth®-luidsprekers aangekondigd. De uitbreiding omvat de introductie van de geliefde HYPERBOOM in Benelux en de langverwachte WONDERBOOM 3.

HYPERBOOM

De Ultimate Ears HYPERBOOM, de luidste en meest basachtige luidspreker van het merk, is verkrijgbaar in zowel de klassieke zwarte uitvoering als de moderne witte versie. De HYPERBOOM biedt een oplaadbare batterij die tot wel 24 uur meegaat en een breed dynamisch bereik dat muziek tot leven brengt, waarbij elke noot tot in detail wordt weergegeven. Hij ondersteunt vier ingangsbronnen – twee Bluetooth, één 3.5mm Aux en één optische audio – zodat muziek afgespeeld kan worden vanaf een telefoon, laptop of gameconsole. Vervolgens kan er met slechts één druk op de knop tussen verschillende kanalen geschakeld worden. Het plezier verplaatsen van de woonkamer naar de achtertuin is ook geen enkel probleem. Binnen of buiten, de adaptieve EQ op de HYPERBOOM leest de omgeving en past het geluid automatisch aan om elke ruimte optimaal te vullen.

Met de IPX4-classificatie is de speaker bestand tegen drankjes of spatten uit het zwembad. En als de telefoon geen stroom meer heeft, is deze gewoon aan te sluiten op de USB-oplaadpoort van de HYPERBOOM zodat de muziek blijft doorspelen. Met de One-Touch Music Control is het ook mogelijk om nummers direct op de luidspreker af te spelen, te pauzeren en over te slaan.

De HYPERBOOM wordt ondersteund door de Ultimate Ears BOOM-app, verkrijgbaar in de Apple App Store en Google Play Store. De app laat luisteraars hun favoriete afspeellijsten instellen, de speaker op afstand in- of uitschakelen, het volume aanpassen en nog veel meer. De app zorgt er ook voor dat gecontroleerd kan worden of de nieuwste luidsprekersoftware is geïnstalleerd en dat de HYPERBOOM verbonden kan worden met andere BOOM-, MEGABOOM- of HYPERBOOM-luidsprekers via de PartyUp-functie van de app.

WONDERBOOM 3

De Ultimate Ears WONDERBOOM 3 is gemaakt van 100% gerecycled polyester en een minimum van 31% gecertificeerde post-consumer recycled plastic die nieuw leven geeft aan gerecyclede end-of-life elektronica. Daarnaast bewijst de WONDERBOOM 3 maar weer eens dat geweldig geluid in een compact formaat zeker mogelijk is. Een ultra-draagbare speaker met verrassend groot 360° geluid, heldere audiokwaliteit en een fantastische bass die tot wel 14 uur mee gaat met full-stereo boom. De IP67-rating betekent dat hij waterdicht, stofdicht en drijvend is. Neem hem mee naar het zwembad, strand, of op een wandeling. Daarnaast is hij natuurlijk ook perfect om thuis naar muziek te luisteren, zelfs onder de douche.

Bij lancering is de WONDERBOOM 3 verkrijgbaar in vier kleuren, waaronder Joyous Bright (Grijs), Hyper Pink, Performance Blue en Active Black. De luidspreker heeft een Bluetooth-bereik van 40 meter, waardoor er vrij mee rondgelopen kan worden. Bovendien is hij vuilafstotend, valbestendig en voorzien van een handige lus zodat de speaker overal mee naartoe kan. Ook kunnen twee draadloze WONDERBOOM 3-luidsprekers met elkaar gekoppeld worden voor een nog groter geluid. Druk één keer om te verdubbelen en druk nogmaals voor een echt stereogeluid uit beide luidsprekers, met een linker- en rechterkanaal.

“Het staat buiten kijf dat mensen dol zijn op onze speakers en daarom zijn we zo blij dat we onze lijn kunnen uitbreiden met de nieuwe WONDERBOOM 3 en geliefde HYPERBOOM,” zegt Jonah Staw, General Manager van Ultimate Ears. “Met deze toevoegingen leveren we helder geluid, gestroomlijnde kleuren en de geavanceerde innovatie waar onze klanten naar op zoek zijn, met als extra voordeel het toegenomen gebruik van gerecyclede materialen in de WONDERBOOM 3.”

Prijzen en beschikbaarheid

De HYPERBOOM is vanaf 9 september 2022 exclusief verkrijgbaar bij UltimateEars.com, Amazon en Coolblue tegen een adviesprijs van € 449,99. De Ultimate Ears WONDERBOOM 3 is vanaf 31 augustus 2022 al verkrijgbaar tegen een adviesprijs van € 99,99. Bezoek voor meer informatie onze website of volg ons op Instagram.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Cybercriminelen gebruiken snelkoppelingen om toegang te krijgen tot zakelijke pc’s

HelloTV opent 12e vestiging in Duiven