in

HelloTV opent 12e vestiging in Duiven

De tv-winkel van Nederland borgt human touch met uitbreiding winkels in Nederland – Tv-specialist HelloTV opent een nieuwe winkel in Duiven. Bezoekers uit de regio Arnhem stappen hier de wereld van tv binnen en vinden een compleet assortiment en nieuwste tv-innovaties.

De specialisten staan klaar om iedere bezoeker persoonlijk advies te geven over de beste tv-beleving. Duiven is de twaalfde vestiging van de retailer en bevindt zich te midden van woonwinkels en bouwmarkten aan de Nieuwgraaf. Met de opening van de nieuwe winkel zijn nu ook inwoners van Duiven en omgeving Arnhem voorzien van een tv-winkel in de buurt.

Op een oppervlakte van ruim 1.000 vierkante meter zijn alle tv’s en aanverwante producten uitgestald in een woonkamersetting. Het assortiment is compleet, zowel in tv-merken als modellen. Merken als Samsung, LG, Sony en Philips zijn vertegenwoordigd in de winkel. Ook audioapparatuur (van onder andere Sonos en Denon) die de tv-beleving nog intenser maken zijn te vinden bij HelloTV. Klanten kunnen de producten beleven en ontvangen persoonlijk advies van de specialisten. Zij adviseren vanuit de overtuiging dat er voor iedereen maar één tv de beste is.

Omgeving Arnhem heeft er een nieuwe werkgever bij. In de nieuwe vestiging is een team van specialisten werkzaam die uitvoerig getraind zijn door HelloTV en de tv-merken zelf om bezoekers een ultieme winkelervaring te bieden. Zij denken tv, dromen tv en zijn tv. Met de uitbreiding van fysieke winkels borgt HelloTV de human touch van haar dienstverlening.

“Een nieuwe tv kopen doe je niet iedere dag. Maar, laten wij nu wel elke dag ons bed uitkomen om mensen daarbij te helpen. En dan gaat het niet om de duurste, de nieuwste of grootste, maar om de beste tv voor ieders persoonlijke situatie”, aldus Erik-Jan Koense Director marketing & E-commerce bij HelloTV. “Ook ons complete assortiment met de nieuwste innovaties is een reden om naar de winkel te komen. Dit vind je nergens anders in Nederland en daar zijn we best een beetje trots op. We kijken ernaar uit om bezoekers uit Duiven en omgeving Arnhem te verwelkomen.”

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Ultimate Ears introduceert de gloednieuwe HYPERBOOM™ en nog krachtigere editie van bekroonde WONDERBOOM™

6 eenvoudige back-up tips voor je computer