in

Universele afstandsbediening bij Sitecom netwerk mediaspeler

Sitecom voorziet de MD-273 Network TV Media Player en de MD-272 HDD TV Media Player 2TB van een universele afstandsbediening. Met deze afstandsbediening heeft de eindgebruiker volledige controle over zowel zijn mediaspeler als TV in de palm van zijn hand.

..

Sitecom levert bij de MD-273 Network TV Media Player en de MD-272 HDD TV Media Player 2TB een universele afstandsbediening uitgerust met een Qwerty toetsenbord en sneltoetsen voor een optimale gebruikservaring. Met de universele afstandsbediening heeft de eindgebruiker niet alleen volledig controle over zijn mediaspeler maar ook over zijn TV. Met meer dan 1.700 ondersteunde merken TV’s kan de gebruiker erop aan dat de universele afstandsbediening met zijn TV zal werken. In vijf eenvoudige stappen kan de eindgebruiker de afstandsbediening aan de TV koppelen en met één oplossing zappen naar favoriete kanalen, het volume regelen en toegang krijgen tot alle digitale films met slechts een druk op de knop.

Het Qwerty toetsenbord maakt het mogelijk om in een handomdraai teksten te typen, te zoeken naar bepaalde mediabestanden en eenvoudig te browsen vanaf de bank. Dankzij de sneltoetsen heeft de eindgebruiker met een simpele druk op de knop direct toegang tot al zijn digitale films, foto’s, muziek en online apps. De afstandsbediening heeft gebruiksvriendelijke knoppen die logisch zijn verdeeld zodat iedereen in het gezin eenvoudig de juiste functie kan vinden. Dankzij de 3 infrarood sensoren biedt de afstandsbediening een goed bereik en hoeft de eindgebruiker deze niet op de mediaspeler of de TV te richten om het apparaat te bedienen.
 
Naast de universele afstandsbediening, biedt Sitecom bij de netwerk mediaspelers ook de gratis Media Remote App aan. De app is zowel in de App Store als Google Play verkrijgbaar en tovert een mobiele oplossing, zoals een iPhone, iPad of Android smartphone, om in een virtuele afstandsbediening. Zo kunnen gebruikers op een eenvoudige en intuïtieve manier door de bestanden bladeren en ze bedienen met de One Touch Control, het virtuele keyboard en de shuffle-modus.
 
De MD-273 Network TV Media Player en de MD-272 HDD TV Media Player 2TB inclusief universele afstandsbediening zijn vanaf oktober beschikbaar en voorzien van  10 jaar garantie.

Over de MD-273 Network TV Media Player
De MD-273 Network TV Media Player is een stijlvolle mediaspeler die digitale bestanden, zoals films, muziek, fotos, vanaf het thuisnetwerk op de televisie afspeelt. De MD-273 ondersteunt full HD (1080p) en online diensten, zoals YouTube, Picasa en Flickr.
 
Over de MD-272 HDD TV Media Player 2TB
De MD-272 HDD TV Media Player 2TB is een veelzijdige mediaspeler en ideaal voor gebruikers die toegang willen hebben tot bestanden op het netwerk of de ingebouwde harde schijf. Dankzij de innovatieve eigenschappen van de MD-272, zoals ondersteuning van online diensten en de gratis Media Remote App, hebben gebruikers toegang tot alle soorten digitaal entertainment in full HD-kwaliteit.

HUGO BOSS Consumenten Elektronica Accessoires Collectie 2012

Funky Barn voor Nintendo´s Wii U™