in

Vakbladen: Sony Ericsson is de beste fabrikant van mobieltjes

Uit onderzoek van vergelijkingssite HetBesteProduct.nl voor Check Magazine blijkt dat Sony Ericsson volgens Europese deskundigen van de vakbladen de beste fabrikant is van mobiele telefoons. Al vijf jaar lang voert het Japans-Zweedse merk de ranglijst aan. Dit jaar worden de telefoons van Sony Ericsson beoordeeld met een gemiddeld cijfer van 7,45.

De gegevens voor het onderzoek komen uit consumentenmagazine Check Magazine, die deze verkregen heeft via consumenten-vergelijkingssite HetBesteProduct.nl. Elektronica reviews van honderden Europese vak- en consumentenbladen worden verzameld en geanalyseerd door deze site en op basis hiervan worden betrouwbare rapportcijfers toegekend aan elektronische producten.

De telefoons van Sony Ericsson krijgen gemiddeld het beste cijfer van de vijf grootste fabrikanten, namelijk een 7,45. Sony Ericsson scoort niet alleen procentueel beter dan andere fabrikanten, van 2004 tot 2008 heeft het bedrijf ook meer mobieltjes op de markt gebracht die beter zijn dan gemiddeld (het cijfer 7). Maar liefst 56 toestellen uit deze periode scoren een 7 of hoger.

Ook bleek uit het onderzoek, daterend van oktober, dat drie van de vijf beste mobieltjes van Sony Ericsson zijn. De W760i is volgens experts de beste mobiele telefoon. Dit toestel bevat een GPS-systeem en beschikt over een goede muziekspeler en een subliem beeldscherm. Naast de W760i, scoort ook de smartphone G900 erg goed en staat dit toestel op nummer drie in de lijst. Het toestel bevat een 5.0 megapixel camera en beschikt over een uitstekende mp3-speler. De compleetheid van het toestel en de lange gesprekstijd van bijna 12 uur worden tevens zeer gewaardeerd door de deskundigen. De Sony Ericsson W910i is de nummer vijf uit het onderzoek en bevat volgens de experts een goede accu en luidsprekers van voortreffelijke geluidskwaliteit. Daarnaast wordt het kwalitatief hoogstaande beeldscherm van de W910i genoemd.

Op het moment van versturen van dit bericht staat de Sony Ericsson G502 op nummer één in de lijst van hetbesteproduct.nl en de C905 Cyber-shot op een gedeelde 2e plaats. De G502 is een betaalbare telefoon met HSDPA, waarmee razendsnel over het internet gesurft kan worden. De C905 Cybershot TM is een compact en stijlvol toestel met een 8.1 megapixel camera. Daarnaast is het toestel voorzien van gezichtsherkenning, Smart Contrast en een Xenon flash, zodat ook bij slecht licht mooie foto’s gemaakt kunnen worden.

Aanpasbare muis Nova Slider X 600

PlayStation Feestdagenvoordeelpakket