in

Wing, de draadloze Classic Controller voor Wii

Nyko Technologies kondigt de draadloze classic controller – de Wing – aan voor de populaire Nintendo Wii. De Wing is ontworpen met comfort, gebruiksgemak en stijl voor ogen. De verbetering ten opzichte van andere controllers voor de Wii zit hem in de vloeiende contouren en het ergonomische ontwerp dat garant staat voor een comfortabele en goede grip.

De knoppen van de Wing zijn duurzaam, drukgevoelig en vallen op door de kekke kleuren. Nyko’s draadloze dongle, ingeplugd in de Wii Remote, heeft een draadloos bereik van ruim drie meter en zo’n 30 uur speeltijd met slechts twee AAA batterijen. Oplaadbare batterijen kunnen gemakkelijk worden opgeladen via de mini-usb-poort van de Wing en een mini-usb-kabel.

‘De Wing is een fantastisch voorbeeld van wat wij bij Nyko voor ogen hebben: het verbeteren van de gaming experience door kwaliteitsproducten te ontwikkelen,’ zegt Chris Arbogast, Marketingdirecteur bij Nyko Technologies. ‘Tot nu toe waren er weinig mogelijkheden voor classic gaming control die speciaal voor de Wii waren ontwikkeld. De Wing biedt een comfortabel en betaalbaar draadloos alternatief voor fans van Virtual Console games.’

Nyko’s draadloze Wing Classic Controller kost € 34.95 en is vanaf december verkrijgbaar in Nederland. Voor meer informatie, kijk op www.nyko.com en www.micromedia.nl.

Aanpasbare muis Nova Slider X 600

PlayStation Feestdagenvoordeelpakket