in

Vanaf februari je eigen restaurant op DS

Met Restaurant Tycoon voor Nintendo DS houdt de speler zich bezig met het exploiteren van een restaurant. Dat is alles van het bereiden en serveren van gerechten tot personeelsmanagement, marketing en productontwikkeling. Het spel heeft een adviesprijs van 29,95.

Het spel begint met een leegstaand pand in de stad. De speler moet dit pand inrichten en kan meteen kiezen welke keuken hij serveert (Chinees, Italiaans of Frans). Dan moet hij het menu bepalen en daarbij ook letten op zaken als kostprijs en te behalen winst. Natuurlijk moeten klanten de opgesomde gerechten wel willen bestellen en de koks moeten dat kunnen bereiden.

De speler moet ook research doen naar nieuwe recepten, in de gaten houden dat het restaurant er goed uitziet en een goede marketingcampagne opzetten.

De game biedt twee verschillende game modes: vrij spelen of campagne modus. Met vrij spelen gelden geen specifieke doelen en kan de gamer oneindig ‘restaurantje spelen’. In de campagne modus moeten diverse missies worden voltooid.

Heartbeats oordopjes van Lady Gaga

Problemen bij Kaspersky